Eventrend VIP Party, a Sport arénában csütörtök 05 március, 2015

Február 21-én, egy új programsorozatunk,  az Eventrend Vip Club Party első eseményét bonyolítottuk le a Budapest Sportaréna Sky Bar termében.   A programsorozat első és bemutatkozó rendezvénye a hazánkba látogató José Cura és Mahó Andrea közös koncertje köré épült. Vendégeinket a Budapest Sportaréna exkluzív Sky Bar lelátóján láttuk vendégül. A külön erre az eseményre tervezett menü […]

Február 21-én, egy új programsorozatunk,  az Eventrend Vip Club Party első eseményét bonyolítottuk le a Budapest Sportaréna Sky Bar termében.

 

A programsorozat első és bemutatkozó rendezvénye a hazánkba látogató José Cura és Mahó Andrea közös koncertje köré épült. Vendégeinket a Budapest Sportaréna exkluzív Sky Bar lelátóján láttuk vendégül. A külön erre az eseményre tervezett menü elfogyasztása után, – a Sportaréna terjedelmes méreteinek köszönhetően – lélegzetelállító magasságból láthattak rá az alant folyó koncertre.
Az est végére biztossá vált, hogy a jó hangulatú partnertalálkozó egy remek koncert felett egy olyan esemény aminek hagyományait tovább kell folytatnunk. De hogy mi lesz a következő koncert egyelőre maradjon meglepetés.

 

timthumb

Comments are closed.