Kacsafutam 2014 hétfő 01 szeptember, 2014

Kacsák, kacsák, kacsák mindenfelé! Talán így lehet a legjobban kifejezni és összefoglalni augusztus 31-ét, Budapesten.   Megrendezésre került Magyarország első “Kacsafutam” versenye, egy jótékonysági akcióval összekötött nyereményjáték. Az érdeklődők több hónapon át vásárolhatták az egyedi azonosító számmal ellátott kis sárga gumikacsákat online, vagy a kacsaárusító pontokon, többek közöttt az általunk felállított helyszínen is, a Westendben. […]

Kacsák, kacsák, kacsák mindenfelé! Talán így lehet a legjobban kifejezni és összefoglalni augusztus 31-ét, Budapesten.

 

Megrendezésre került Magyarország első “Kacsafutam” versenye, egy jótékonysági akcióval összekötött nyereményjáték. Az érdeklődők több hónapon át vásárolhatták az egyedi azonosító számmal ellátott kis sárga gumikacsákat online, vagy a kacsaárusító pontokon, többek közöttt az általunk felállított helyszínen is, a Westendben. Egy-egy gumikacsa ára 999 Ft volt, amiből minden eladott példány után 100 Ft az UNICEF Magyar Bizottsága számlájára került, a kacsa tulajdonosa pedig a kacsájának alján található azonosító számmal kvalifikálta magát az augusztus 31-én megrendezendő versenyre.
Nyár utolsó napján a több tízezer megvásárolt kacsa egy látványos verseny keretében lecsordogált a Dunán a Margit-hídtól a Battyányi tér-ig és az első 100 beérkező jószág értékes ajándékokat szerzett tulajdonosának.

 

Comments are closed.