Privát születésnap a Spoon hajón kedd 20 május, 2014

A Spoon rendezvényhajón többször is volt szerencsénk aktivitásokat szervezni, de több egyedi ötletünk katalizátora is volt már: 2013-ban egy 50 fős privát születés nap lebonyolítását kaptuk feladatul és ezen az eseményen született meg “televíziós köszöntő meglepetésünk”. A születésnapra érkező vendégeket egy hatalmas plazma TV fogadta, amin egy-egy híres film jelenetét kivágva, maga a film főszereplője […]

A Spoon rendezvényhajón többször is volt szerencsénk aktivitásokat szervezni, de több egyedi ötletünk katalizátora is volt már:

2013-ban egy 50 fős privát születés nap lebonyolítását kaptuk feladatul és ezen az eseményen született meg “televíziós köszöntő meglepetésünk”. A születésnapra érkező vendégeket egy hatalmas plazma TV fogadta, amin egy-egy híres film jelenetét kivágva, maga a film főszereplője névre szóló, újraszinkronizált változatban üdvözölte a megérkezőt. Nagy sikert aratott ez a kis meglepetés és pár másodperces általános meghökkenést is okozott a vendégeknek.

Rendeztünk már tánckvízt, karácsonyi illatfelismerő versenyt, stand-up comedy-t, de még tűzijátékkal is köszöntöttük innen az új évet.

Comments are closed.