Töklámpás

Ki ne vágyna karácsonykor egy kis meghitt hangulatra? A saját kézzel készült töklámpás, garantáltan méltó dísze lesz otthonának. Kézműves foglalkozásunkon minden eszközt biztosítunk, hogy akár percek alatt egyedi töklámpa készülhessen, melyet haza is vihet.

Ki ne vágyott volna már egy kis meghitt hangulatra, színes, meleg fényekre egy-egy borongós őszi délután, vagy esetleg színes hangulatfényekre egy nyári este a teraszra kiülve?
Aktivitásunk nem is játék, mint inkább egy nem mindennapi kézműves foglalkozás. Melynek végeredményét a vendégek haza is vihetik. Így az elkészült műalkotások egyben a búcsúajándékot is képezhetik. Az így elkészült saját kézzel gyártott lámpások minden lakás díszei, egyedi berendezési tárgyai is lehetnek, akár saját maguknak készítik a vendégek, akár ajándékba szánják. A természetes alapanyagok, organikus kiegészítők használatával bármilyen szobabelső, erkély, vagy terasz kiváló kiegészítője lehet egy-egy lopótökből készült lámpás. A foglalkozás során természetesen nem csak a hölgyek érdeklődésére számítunk, hanem az urak aktív részvételére is. Tapasztalatunk szerint kb. fele-fele arányú a nemek megoszlása. Az eredmény pedig magáért beszél.

Az aktivitás menete:
Az előkészített (kitisztított, kifúrt és vezetékkel, valamint foglalattal és izzóval felszerelt) lopó és kabaktököket egyedi mintázattal kifúrva, igény szerint festve és lakkozva szállítjuk a helyszínre. Az aktivitás így gyors, pörgős, senki nem unatkozik, vagy tölt aránytalanul sok időt a lámpások díszítésével. A munka során a vendégeknek az előre kikészített színes üvegkavicsokkal és gyöngyökkel kell már csak dekorálni a kiválasztott tököket. A gyöngyöket a különböző mérető lyukakba ragasztva a világítás bekapcsolásával mesebeli fényeket, meghitt hangulatot varázsolhatnak otthonukba. a munka folyamán természetesen oda kell figyelni, hiszen ragasztóval, esetenként festékkel si dolgoznak a vendégek.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!