Tánc kvíz

Mi eljárjuk a táncot, a csapatok felismerik ezeket? Egy önálló színpadi produkció, melyben profi táncosok adják elő a legkülönfélébb táncokat. Felismerte a foxtrott, vagy a tangó lépéseit? Itt akár meg is tanulhatja. Szabad egy táncra?

Szabad egy táncra? Vagy akár többre is?
Játékunk önálló színpadi programként is megállja a helyét, hiszen két táncospár közreműködésével zajlik. Aktivitásunk egy zenei totó szisztémájára épül, amelynek a lényege, hogy 10 fél táncnak a zenéjét összevágjuk, amelyekből 30 másodperces részleteket láthatnak a vendégek. Vagyis a játékosok kapnak egy játéklapot, amelyen meg kell tippelniük, hogy a táncosok épp milyen táncot táncolnak. A játék először könnyűnek ígérkezik, de biztosan meg tudják különböztetni a jive-ot a boogi-tól, vagy a foxtrottot a slowfox-tól? És ha a hangulat oldódik a játékot úgy is lehet játszani, hogy a versenyző csapatok egy-egy tagja adja elő a táncokat saját stílusában. Természetesen a játék végén a táncosok igény esetén tánctanítást is vállalnak.

A játék menete:

A játékot egyénileg és csapatban is lehet játszani. A színpadon egy táncospár 10 különböző táncstílusból táncol egy-egy rövid, 30 másodperces bemutatót.
A játékosoknak ezekből a rövid részletekből kell megtippelniük, melyik táncot látták éppen. A verseny elején kapott játéklapon a megfelelő tánc neve mellé annak sorszámát kell beírni.
Játékunk speciális változata, amikor a csapatok egy-egy párosa adja elő a táncokat saját interpretálásban. Természetesen ebben az esetben a többi csapat pontozza a tudást és a stílust.

A játék értékelése:

Egy-egy táncblokk után értékeljük a játéklapokat.
Aki a 10 táncból minimum hetet felismer, ajándékot kap. Természetesen csapatverseny esetén a legjobb eredményt elért csapat kap csak ajándékot.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!