SELFIECCINO BÁR

Van egy rossz hírünk: a kávé habjára kerülő szívecskék és levelek ma már annyira elavultak, mint a barlangrajzok. Az igazán menő dolog olyan kávét inni, amelyről a sajá arcunk mosolyog ránk. Új szintre emeltük a barista művészetet: Magyarországon egyedülálló módon mi a vendégek arckát „gravírozzuk” a tejhabra. Így senki se lepődjön meg, ha az első […]

Van egy rossz hírünk: a kávé habjára kerülő szívecskék és levelek ma már annyira elavultak, mint a barlangrajzok. Az igazán menő dolog olyan kávét inni, amelyről a sajá arcunk mosolyog ránk.

Új szintre emeltük a barista művészetet: Magyarországon egyedülálló módon mi a vendégek arckát „gravírozzuk” a tejhabra. Így senki se lepődjön meg, ha az első korty után a saját arcától lesz habos az ajka.

A vendégek egy mobilalkalmazással elküldik szelfijüket baristánknak,  aki ízmentes ételszínezéket használó speciáli nyomtatóval rávarázsolja azt a kávé habjára. Aki nem szereti a feketén gőzölgő italt, cappucinot vagy forró csokoládét is kérhet.

Saját  arcunk  helyett  akármilyen  ábra,  grafika  és  szöveg  is  kerülhet   a forró ital tetejére, legyen az a megrendelő cég logója, a kedvenc kisállatunk vagy a szerelmünk képe, de akár egy szép naplemente is.  Alig 5-6 perc és garantált a wáóóó élmény.