Sajtó tipp

Újságot mindenki olvas. Még a mai rohanó, internet központú világban is. Vagy reggel egy-egy ingyenes napilapot, esetleg lazításképpen a kedvenc bulvár újságját, vagy az előfizetett hetilapot, esetleg a munka miatt kötelező gazdasági újságot. Játékunkat alapvetően két típusú újságra építve, gazdasági és bulvár témakörökben játszhatják.

Az aktivitás kifejezetten alkalmas sajtótájékoztatók levezetőjeként, befejező akkordjaként. Ám nem csak a sajtó munkatársait lehet tesztelni, mennyire is vannak otthon a saját szakmájukban. Egyedi, kvíz alapú, tippelős játékunkkal bármilyen társaság megtalálja a saját szórakozását. Izgalmas fejtörő kérdéseinkkel vidám szórakozást kínálunk.

A játék menete:

A játékot egyszerre 6 versenyző játszhatja. Az elején minden játékos 10-10 zsetont kap. Ezekkel lehet majd tippelni a feltett kérdésekre. Egyszerre maximum 3 zseton helyezhető el, ám azok egy mezőre is feltehetők. A versenyzők egymás után húznak a kérdéskártyákból. A kérdésekre viszont az összes játékos tippelhet. Így előfordulhat, hogy egy magabiztosnak tűnő játékos maga után vonzza a többit. De igaza volt-e?

 A játék értékelése:

A játék során minden játékos 3-3 kérdést húzhat. Amennyiben nincsen meg a 6 játékos, úgy kevesebben is játszhatják, ez esetben maximum 10 percig tart egy forduló. A kérdések után a helyes tippekért dupla zseton jár, míg a rossz válaszra feltett téteket elbukják a játékosok. A forduló végén az a játékos nyer, aki a legtöbb zsetont gyűjtötte. A győztes jutalmazható szóró ajándékkal, vagy tombolával. Több forduló esetén az esemény koncepciójához kapcsolódóan, akár nagyobb nyereménnyel is jutalmazható a győztes.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!