Retro reklámfelismerés

Ugye Ön is emlékszik még az Unicum reklámra, amikor a fej előbukkan a vízből? Biztosan még sokkal több régi reklámot fel tudna idézni. Terméknevek kitakarásával is felismerné a régi kultikus reklámokat? Tesztelje le tudását, vagy csak nosztalgiázzunk együtt retro hangulatban.

Hurka Gyurka, Skála kópé, MÜSZI. Mi a közös bennük? Természetesen mind régi, közismert reklámok emblematikus
alakjai. És mind benne vannak egyedi, saját fejlesztésű retro reklámfelismerő játékunkban is. Mára a 80-as évek kultikus reklámfilmjei klasszikus alkotásoknak számítanak. Sas Tamás filmjeit egyetemeken oktatják. Retro partikon a reklámokrészleteit használják hangulatfestő elemként. Játékunk nem csak önfeledt szórakozást nyújt, hanem egy időutazásra is elrepít. Azoknak, aki éltek már a 80-as években és emlékeznek ezekre a reklámokra nosztalgikus múltidézést kínál, akik pedig fiatalabbak ennél, humoros kordokumentumként szolgálhat. Játékunkban ezeket a retro reklámokat kell felismerni úgy, hogy filmből kimaszkoljuk a terméket, vagy a szolgáltatás nevét és képét. Próbálja ki mennyire emlékszik ezekre a reklámokra, vagy csak tippelje és élvezze a játék örömét!

A játék menete:

Játékunk egyénileg és csapatban is játszható. Kezdéskor minden játékos egy-egy játéklapot kap, melyen beírhatják a helyesnek vélt megoldást. Egy játékblokkban 8 kisfilm található. A játékosos dolgát természetesen megnehezítettük, hiszen a kisfilmekből kivágtuk, kimaszkoltuk a termék, vagy a szolgáltatás nevét és képét.

A játék értékelése:

Minden forduló végén értékelés van. Az értékelés történhet többféleképpen. Egyéni játék esetén, minden játékos, aki minimum 5 jó választ adott nyereményben részesül. Csapatjáték esetén pedig az a csapat nyer, aki a legtöbb helyes választ elérte.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!