Retro Italkóstló

Bonbon Meggy, Császárkörte, Diólikőr, emlékszik még az ízükre? Annyira profi, hogy már illat alapján is ráismer ezekre? A régi idők emblematikus italait kell beazonosítani szín, illat és íz alapján. Az átlátszó poharakba kitöltött italokat mindenkinek óriási kihívás felismerni.

Egy császárkörte és egy diólikőr rendel. Mi jut eszébe erről? Kockás abrosz, vagy egy hangulatos kiskocsma? Netalán néhány régi filmkocka, női csacsogással a munka után a presszóban, régi majálisokkal, kultúrházi esttel? Jól tippelt. Játékunkban a vállalkozó szellemű játékos egy végeláthatatlan időalagúton kell, hogy keresztülhaladjon, mely arany helyett, a régi idők emblematikus italaival van kirakva. A különböző italokat, melyek számokkal jelölt átlátszó poharakban várakoznak illat, szín és íz alapján lehet tesztelni. Aki a játék során felismer minimum 5 italt, már nyert.

A játék menete:

Játékunkat egyénileg, de csapatban is játszhatják. A játékasztalon egymás mellett 1-8-ig számozott poharakban különféle alkoholos italok találhatók. Az italokat ízlelés, szín és illat alapján kell a játékosoknak felismerni.
Kezdéskor mindenki kap egy játéklapot, amin bejelölhetik mely ital, melyik sorszámú pohárban lapul.

A játék értékelése:

Miután minden italt végigkóstolt, szagolt és szemügyre vett a játékos vagy a csapat, a játékvezető értékeli a játéklapot. Aki minimum 5 italt felismert, nyereményben részesül. A játékosok nyereménye koncepció függvényében lehet tombola, vagy szóró ajándék is.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!