Pálinka Alkoholy

Ki ne ismerné a Monopoly játékot? És ki ne szeretné a jó magyar pálinka ízét és zamatát?

Gondoltunk egyet és ezt a két nagyon jó dolgot egy aktivitásban összehoztuk. Egyedi fejlesztésű játékunkban, a Monopoly szabályai szerint kell eljutni a rajttól a célig, miközben kérdésekre kell válaszolni és teljesíteni kell a különféle mezők feladatait. Ám ebben a játékban nem telkeket lehet megszerezni és építkezni, hanem pálinkát lehet kóstolni. Különféle játéktábláink egyedi, kifejezetten egy pálinkafőzde termékeire is specifikálhatók, de általános kérdésekkel és pálinkákkal is játszhatók. A játék természetesen leegyszerűsített szabályok szerint történik, így kb. 10 perc alatt lejátszható egy kör. Egy fordulóban egyszerre 6 versenyző tud rajthoz állni és öt féle pálinkát tud megkóstolni. Tesztelje a pálinka kultúrában megszerzett tudását és ízleljen kiváló magyar pálinkákat, miközben önfeledten szórakozik. Próbálja ki Pálinka Alkoholy játékunkat.

A játék menete:

A játékot egyszerre 6 játékos játszhatja. A játék során egy klasszikus monopolyhoz hasonló játéktáblán kell végighaladni. Dobókockával dobni és teljesíteni a feladatokat és válaszolni a pálinka kultúrával és történelmével kapcsolatos kérdésekre. Aki a feltett kérdésekre helyesen válaszol, pálinkát kóstolhat. Egy forduló kb. 10 perc alatt játszható végig.

A játék értékelése:

Egy klasszikus társasjáték szabályai szerint az a játékos nyer, aki elsőként ér a célba. A győztes jutalma pedig (azon kívül, hogy a játéktáblán végighaladva mind az 5 féle pálinkát megkóstolhatta), a rendezvény koncepciójának függvényében szóró ajándék, vagy akár tombola is lehet.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!