Póker Klub

Az utóbbi néhány év egyik legnépszerűbb szerencsejátéka lett a póker. Pedig ezt a klasszikus kártyajátékot már az 1920-as évek Amerikájában is játszották a gengszterek. Természetesen a mi játékkínálatunkból sem maradhat ki ez a slágerprogram, amit profi póker asztal mellett, póker zsetonokkal és szakértő osztó segítségével játszhatnak a vállalkozó kedvű vendégek.

Játékunkban természetesen nem lehet nagy pénzeket elbukni, ám a pókerjáték utánozhatatlan hangulata kedvéért mindenképp megéri kipróbálni annak is, aki nem híve a kártyajátékoknak. Több ismert személy is otthonosan mozog a póker világában, így igény esetén, házigazdája lehet Molnár Anikó, Harsányi Levente vagy akár Korda György is.

A játék menete:

A játék során profi pókerasztal mellett egyszerre összesen 10 játékos játszhat A játék elején minden játékos 20 zsetont kap. A játékot a hagyományos póker szabályai szerint játszhatják a vállalkozó kedvű versenyzők. Egy forduló 10 percig tart. Licitálásnál pedig maximálisan 3 zseton tehető fel tétként. Akinek esetleg menet közben elfogynak a zsetonjai, kiesik a játékból.

A játék értékelése:

Minden 10 perces forduló után értékelés van. Az a játékos nyer, aki a legtöbb zsetonnal rendelkezik. Jutalma a játék koncepciójától függően változhat. A játék bajnokságszerűen történő lebonyolításánál természetesen a fordulók végén csak a továbbjutás derül ki és a fődíjat közülük nyelheti valaki.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!