POHÁRKONCERT

5 hangra és színekre komponálva

Valamennyi vendég elé egy színes folyadékkal teli üvegpoharat és  egy kiskanalat helyezünk. Az azonos színű folyadékot tartalmazó poharak – a kiskanállal megkoppintva – azonos hangon szólnak.  A vendégeknek nincs más teendőjük, mint a kivetítőn látható színes kottát figyelni és a megfelelő pillanatban a megfelelő színű poharat „megszólaltatni”. Egy kis gyakorlás után az akár több száz üvegpohár hangja harmóniává áll össze és felcsendül egy varázslatos dallam.

Legyen csapatépítő program, céges parti vagy ügyféltalálkozó, a nem mindennapi koncert közös sikerélményt és remek szórakozást nyújt minden résztvevőnek, kortól és nemtől függetlenül.

 

Valamennyi  vendég  elé   egy   színes   folyadékkal   teli   üvegpoharat  és egy kiskanalat helyezünk. Az azonos színű folyadékot tartalmazó poharak  –  a  kiskanállal  megkoppintva  –  azonos  hangon  szólnak.     A vendégeknek nincs más teendőjük, mint a kivetítőn látható színes kottát  figyelni  és  a  megfelelő  pillanatban  a  megfelelő  színű   poharat „megszólaltatni”. Egy kis gyakorlás után az akár több száz üvegpohár hangja  harmóniává  áll  össze  és  felcsendül  egy  varázslatos  dallam.   A   program   időtartama   12   perc,   amely   alatt   a   vendégek   5    dalt „játszanak” el: Celine Dion: My heart will go on, ABBA mix, Beethoven: Örömóda, Beatles: Yellow submarine és Love me. A programot igény szerint angol nyelven is le tudjuk bonyolítani.