Mobil Szabadulós Láda

Mobil Szabadulós Láda játékunk kölcsönözhető formában biztosítja a szabadulószobák hangulatát.

Interaktív, beszélő szabadulós játék

Az interaktív, beszélő játék célja, hogy izgalmakkal teli, feledhetetlen kikapcsolódást nyújtson.
A szerencsét próbáló csapat tagjai logikai és ügyességi feladatokat megoldva, egymással együttműködve kerülnek közelebb a végcélhoz.

A Mobil Szabadulós Láda játék érintőképernyője kommunikál a játékosokkal, ezzel interaktív és egyedi játékélményt biztosít.
A játék egyik különlegessége, hogy valamelyik résztvevő a játék irányítója lehet, ha rácsatlakozik a Mobil Szabadulós Láda saját rendszerére (számítógéppel vagy okostelefonnal), így azon
látja a játék aktuális állását és az éppen teljesítendő feladatot is. A súgóban megnézheti a feladatok megoldását és eldöntheti, hogy mikor segít a játékosoknak.
A teljes játékmenet 60-80 perc szórakozást nyújt a játékosoknak, ami kb. 40 percre csökkenthető a megrendelő igényei szerint.
A játék visszarendezhető (a képernyőn megjelenő részletes fényképes útmutató segítségével), így egymás után több csapat is lejátszhatja.

 

Ajánlott életkor: 7-99. A játék kíváló szórakozást nyújt felnőtteknek, míg a feladatokat felnőtt segítséggel gyerekek is meg tudják oldani.
Maximális létszám: 5-6 fő/csapat
A rendezvény méretétől függően több Mobil Szabadulós Láda játék kölcsönzésére is van lehetőség.

Kis helyigénye, egyszerű szállíthatósága és gyors telepíthetősége miatt bármilyen rendezvényhelyszínen könnyen üzembehelyezhető, ahol 230 V és fedett terület rendelkezésre
áll. Játékunk felhasználható bármilyen magán- vagy céges rendezvényen kiegészítő szórakozásként, vagy akár csapatépítő tréningek egyik elemeként is.