Meri, vagy nem meri?

Aki előre látja a jövőt, annak biztosan gyerekjáték lesz kitalálni a megoldást. Filmrészleteket mutatunk be, de az aktuális cselekmény bekövetkezte előtt megállítjuk. Ekkor kell eldöntenünk, hogyan fog folytatódni a film. Be tudja rúgni a gólt? Át tudja ugorni a lécet? A nagy csalódások és a nagy nevetések játéka.

Játékunk egy klasszikus televíziós játék újra feldolgozott verziója, amely néhány évvel ezelőtt több ezer ember kedvenc elfoglaltsága volt. Saját életünkben akár naponta is több tucat döntési helyzettel kerülünk szemben. Csináljam, ne csináljam? Elbírok vele, vagy túltesz a képességeimen? Ezek a dilemmák saját magunk számára nehéz döntések, viszont ha a témát más emberek életéből merítjük, teljesen más a helyzet. Így jöhet létre egy mulatságos játék, amelyben a következtetésnek legalább akkora szerepe, van, mint a szerencsének. Ugye mindannyian emlékszünk arra a játékra, amikor egy focimérkőzésen a rúgás pillanatában megállították a filmet? Vagy éppen egy jégtáncosra, aki ugrani készül? Bemegy-e a labda, vagy sem, megbírja ugrani a figurát, vagy elesik? Játékunkban ilyen és ehhez hasonló, sokszor nagyon humoros szituációkból állítottunk össze 8 db-os blokkokat amíg a film áll, tippelni kell. Meri vagy nem meri? És Ön?

A játék menete:

A játék kezdetekor minden versenyző (vagy csapat) elfoglalja helyét a játékasztalnál és megkapja 10-10 zsetonját. A látott kisfilm alapján egy egyszerű eldöntendő kérdésre kell IGEN vagy NEM választ adniuk. Egyszerre maximum 2 zseton tehető fel tétként. Egy filmblokkban 5 kisfilm részletre lehet tippelni.

A játék értékelése:

A kisfilmek végén kiderül ki adott helyes választ. Aki helyesen tippelt, annak a feltett összeg kétszerese lesz a jutalma. A játék a filmblokk végéig tart. Akkor kerül sor az értékelésre. Természetesen a legtöbb zsetont szerzett játékost jutalmazzuk.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!