Karácsonyi filmkaszinó

Az ünnepek közeledtével mindenhol karácsonyi filmeket látni, biztosan már minden klasszikust háromszor látott. Izgalmas kérdésekkel idézzük fel a legjobb jeleneteket. Nem kell hozzá filmszakértőnek lenni, hogy könnyedén válaszolhassunk a kérdésekre. Rulett asztallal megbolondítva feledhetetlen játékot kapunk.

A filmtörténet híres a karácsonyi témájú filmjeiről. Vannak, amiket évről évre szívesen nézünk újra. Így az izgalmas kérdésekkel ezeket a filmeket járunk körbe. Kvízjátékunkkal felfedezzük ezek minden részletét. A játékban egyszerre 5 fő játszhat és 10 kérdésen keresztül hazárdírozhat, vagy tippelhet tudás teljes biztonságával. A téteket zsetonokkal kell megtenni. A forduló végén jön az eredményhirdetés.

A játék menete:

A játékot egyszerre 5 játékos játszhatja. A játék kezdetén mindenki 10-10 zsetonnal indul. A játéktáblán található 12 népszerű és közismert karácsonyi filmhez összesen 60 kérdése tartozik. Így aki esetleg az eset folyamán visszatérne, újabb és újabb kérdéseket kaphatnak. A játéktáblán a kérdés elhangzása után mindenkinek meg kell tenni a tétjét. Minimum 1 zseton kötelező tenni, de maximálisan csak 3 zseton tehető le. A zsetonokat akár több film közt is megoszthatjuk. A gyorsaság nem számít, ám a kérdést húzó játékosnak megvan a joga, hogy ő tegyen legutolsónak. Utána a többiek nem változtathatnak a tippjükön.

A játék értékelése:

Minden kérdés után jön az értékelés és kiderül, ki vesztette el és ki duplázta meg a tétjeit. A játék során minden játékos 2-2 kérdést húzhat, így a 10. kör után jön a játék értékelése. Természetesen az a vendég nyer, aki a legtöbb zsetont gyűjtötte. Pontegyenlőség esetén egy mindent eldöntő kérdés talán meghozza a végeredményt. (Természetesen döntetlen állás is lehet, ebben az esetben mindenki megkapja a nyereményt.)

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!