IQ Dart’s

Játékunkban csapattá kovácsoljuk a résztvevőket. Egyszerre lesz szükségünk ügyességünkre és tudásunkra. A nyilakat a darts tábla helyes mezőjébe kell bedobnunk, ezzel a megválaszolva a feltett kvízkérdést. Egyéni kérdésekkel összeállítva garantáltan az egyik legszórakoztatóbb játékot kapjuk.

A hagyományos darts-tól eltérően játékunkban nem minél nagyobb számot kell kidobni, hanem a feltett kérdésekre helyen válaszolva a megoldást ábrázoló képet kell eltalálni. A helyes választ jelölő kép, vagy grafika minden esetben megtalálható a 18 mezőre osztott táblán. Játékunk kiválóan alkalmas csapatépítő játéknak is, hiszen egy-egy közös téma megfejtése összehozza a kollégákat, barátokat. Természetesen a hagyományos darts szabályai szerint kell dobni összesen 3 nyíllal. Ez a játék az esemény számára imázs építő, szórakoztató és felméri, hogy a vendégek mennyire jártasak a koncepciónkhoz rendelt témakörben.
Alap játékunk hat különféle témában kínál érdekes, informatív kérdéseket. Játéklapjaink könnyen cserélhetők, így akár fél óránként is cserélhetők a témakörök. Természetesen szívesen a koncepcióhoz igazítjuk egy-egy játéklapunkat.

A játék menete:

A játékosok feladata, hogy a kihúzott kérdést megfejtve a darts táblán megtalálják a helyes választ jelölő szimbólumot, és a darts nyíllal eltalálják. 3 próbálkozása egyenként ugyanannyi pontot ér. Amennyiben a játékos nem helyes választ ad, de eltalálja az általa helyesnek vélt válasz képét, úgy megkapja az értük járó pontot.

A játék értékelése:

A pontos dobások 5-5 pontot érnek, így összesen 15 pont gyűjthető csak a képek eltalálásával. Amennyiben a feltett kérdés tényleg helyesen fejtette meg (amit csak a legvégén árul el a játékvezető), úgy dobott pontjai értékét megduplázzuk. Amennyiben egyszer sem találja el a helyesnek vélt ábrát, de megfejtse helyes volt, automatikusan 5 pontot kap a versenyző.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!