IQ Casino

Igazi kaszinó hangulat, rulett asztal, zsetonok. Ez a játék mégis az igazi tudást kedvelők kedvence lesz. A kipörgetett számok a megválaszolandó kérdést jelölik ki számos témakörből. Egyéni, cég arculatának megfelelő kérdésekkel még izgalmassá tehetjük a játékot. Téteket az asztalra, senki többet, a játék indul!

„Rien ne va plus” Roulett asztal és zsetonok. Tippek, tétek és nyeremények. Ám saját fejlesztésű játékunkban a téteket csak a szám kipörgetése után kell megtenni. A nagy nyeremény reményében itt nem a vak szerencsében kell bízni, hanem a tudásunkra kell hagyatkozni. Ebben a játékban a kipörgetett számok csak egy kérdést rejtenek. A válaszok pedig az egyedileg átalakított játéklapon kell megtenni. Aki helyesen válaszol, duplázik, aki elrontja, zsetonjait is elbukja. IQ Casinó játékunk az igazi tudást kedvelő játékosok kedvence. A teljes játék több fordulóbál áll, így külön-külön témakörökben mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Film, tudomány, történelem, földrajz, sport és még sorolhatnánk. Kreatív csapatunk természetesen szívesen személyre szabja, a cég, vagy esemény arculatára alakítja játékunkat, így
téve emlékezetessé a játékot. Kérjük, tegye meg tétjeit és próbálja ki játékunkat.

A játék menete:

Játékunk 6 témakör kérdésivel játszhatják. A témakörök között a játéklapokat ki kell cserélni a roulette asztalon. Egy-egy témakört is több fordulóban lehet játszani, hogy minél többen kipróbálhassák. Egy-egy forduló így kb. 10 percig tart és egyszerre maximum 10 játékos játszhatja. Minden forduló elején a játékosok 10-10 zsetont kapnak. A játék során ezekkel tehetik meg tétjeiket. A játék során a krupié kipörget egy számot és a játékvezető felolvassa a számhoz tartozó kérdést. Miután mindenki megtette tétjeit, a krupié megmutatja a helyes megoldást. Egy tippeléskor maximum 3 zseton rakható le az asztalra.

A játék értékelése:

A feltett téteket a roulette szabályainak megfelelően a helyes megoldásokért dupla zsetonnal jutalmazzuk, az elhibázott kérdések tétjeit pedig elveszti a játékos. Minden forduló végén értékelés van. Az nyer, aki a legtöbb zsetont gyűjtötte. Ajándékot az első három helyezett kap.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!