Gólyalábas séta

Gyerekként biztos sokan szerettünk volna óriások lenni. Vagy csak egy kicsit magasabbak. Sőt lehet, sokan ki is próbáltuk a gólyalábazást. Itt az idő elővenni a régi tudást és felpattanni a magas lábakra. Játékunkban ezt a régi vásári attrakciót, ezt a kedvelt gyermekjátékot ötvöztük egy csipetnyi ügyességgel és leleményességgel. Így a játékban nem csak a gólyalábas […]

Gyerekként biztos sokan szerettünk volna óriások lenni. Vagy csak egy kicsit magasabbak. Sőt lehet, sokan ki is próbáltuk a gólyalábazást. Itt az idő elővenni a régi tudást és felpattanni a magas lábakra. Játékunkban ezt a régi vásári attrakciót, ezt a kedvelt gyermekjátékot ötvöztük egy csipetnyi ügyességgel és leleményességgel. Így a játékban nem csak a gólyalábas ügyességet kell bizonyítani, hanem az út során „talált” szavakból egy-egy pozitív üzenetet is meg kell fogalmazniuk a játékosoknak. A csapattagok közül, aki a legrátermettebb annak kell végig haladni a pályán, aki pedig a legleleményesebb annak kell kitalálni a pozitív üzenetet a megadott szavakból.

A játék menete:

A játékot minimum két embernek kell játszani. Egyikük a gólyalábbal bejárja az előre meghatározott (bójákkal kijelölt) utat, ahol szavakat talál. Azokat hangosan bekiabálva a másik csapattársnak egy flipchartra írva a szavakból egy értelmes, pozitív üzenetet kell összeállítania. A pályát bejáró játékosoknak minél ügyesebben kell haladniuk, mert aki leesik a gólyalábról, annak ez előző teljesített pontig vissza kell mennie és újra indulnia.

A játék értékelése:

A játékot természetesen időre játsszuk. Így elkerülhetetlen a minél nagyobb összhang és együttműködés. Ha megvan minden szó, és összeállt az üzenet, akkor ér véget a játék. A leggyorsabbak jutalma lehet szóróajándék, de a koncepcióhoz igazodva pontokat is érhet az időeredmény.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!