Erotic kvíz

Hányszor képzeltünk már el, hogy puszta tudásunkkal levetkőztetünk valakit? Most bűntudat nélkül megtehetjük. Nemek szerinti csapatok versengenek egymással, hogy minél hamarabb megszabadítsák ruháiktól a profi női- és férfi táncosokat. Értelem és érzelem együtt szolgálja a szórakozást.

A kísértés és a csábítás határán nemek szerint felosztott csapatok feszülnek egymásnak az erotic kvízben. Ebben a játékban az érzelmek és az értelem harmóniájára alapozva versenghet egymással két csapat úgy, hogy mindkettőt egy-egy ellenkező nemű profi táncos vezeti – a játék során egyre kevesebb ruhában. A lányok csapata a fiú táncost tudja levetkőztetni, míg a fiúk a lány táncos ruháinak eltávolításáért küzdenek, és mindehhez nem kell mást tenniük, mint tudásukat megcsillogtatni, így ebben a játékban a hódításhoz bizony a játékosoknak nem a külső értékeikre kell támaszkodniuk. A játék során érdemes a másik csapatnál több kérdésre helyes választ adni, hiszen a játék csupán addig tart, míg az egyik táncos el nem éri a fürdőruhát vagy a fehérneműt attól függetlenül, hogy a másik táncosról hány ruhadarab került le.
Az erotic kvíz könnyed hangulata miatt megfelelő levezetése lehet egy jól sikerült tréningek, illetve a közös célért vívott harc a csapatszellemet is erősítheti az azonos neműek között.

A játék menete:

A játék kezdete során mindkét táncoson azonos számú ruhadarab található. A két csapat felváltva kap kérdéseket a műsorvezető párostól. Minden egyes helyes válasz egy-egy ruhadarab elhagyását jelenti a táncosok öltözékéből, rossz válasz esetén viszont minden ruhanemű a helyén marad. Javítási lehetőség nincs, a helytelenül megválaszolt kérdés után a másik csapat következik, és így haladhatnak előre a csapatok lépésről-lépésre, ruhadarabról – ruhadarabra.

A játék értékelése:

A játék végén a műsorvezetők összeszámolják a táncosokról lekerült ruhadarabokat, és az a csapat nyert, amelyik a táncosát jobban megfosztotta öltözékétől.
A nyertes csapatot szóró ajándékokkal, tombolával vagy az esemény koncepciójához kapcsolódó nagyobb nyereményekkel jutalmazhatjuk.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!