Egy cipőben járunk – Óriáscipő

Gyerekkorában ki ne próbálta volna fel a felnőttek cipőit. Az óriás lábbelikben alig lehetett lépni, csak csoszogtunk és örültünk, ha nem estünk orra a nagy igyekezetben.

Aktivitásunkban egy óriás sportcipőjét kértük kölcsön. Ám ezt a cipő akkora, hogy egyedül nem lehet megmozdítani, ám akár 4-en is bele lehet lépni. Egy kis gyakorlás után, összehangolt csapatmunkával viszont nem is esik olyan nehezen benne a járás. Miután sikerült megtenni az első lépéseket, utána indulhat is a játék. Persze nem árt egy csapatkapitány kinevezése, aki irányítja a lépéseket, mert a végén nem csak a lábak és a nagy cipők akadnak össze, hanem a csapattagok is el-eldőlnek. A csoszogás ebben a cipőben természetesen megengedett. Az aktivitás jellegéből fakadóan kiváló játék lehet csapatépítő tréningekre, de akár családi és sportnapokon is vidám perceket szerez azoknak, akik arra vállalkoznak, egy cipőben járnak.

A játék leírása:

Aki nem lép egyszerre, az nem hogy nem kap rétest, de el is esik. A játé során a csapattagoknak az együtt mozgásra kell odafigyelniük, miközben a játék elején kihúzott kérdésekre a megfelelő választ jelképező tárgyért igyekeznek. A játék nehezítése céljából a kérdésekre adandó válaszokat a megfelelő sorrendben kell összegyűjteni (így sokszor visszafordulni, kanyarodni is kell).

A játék értékelése:

A játék akkor ér véget, amikor az összes kérdéshez tartozó megfelelő tárgyat begyűjtötte a csapat és visszaérnek a kiinduló vonalhoz. A játékot időre kell teljesíteni, így alakul ki a csapatok közti sorrend, vagy ennek alapján lehet a megfelelő ajándékokkal jutalmazni a versenyzőket. Amennyiben a csapat valamely tagja elesne, addig a többiek sem mehetnek tovább, meg kell várni, amíg visszaáll a cipőbe.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!