Cölöplabirintus

Életünk során sokszor kerülünk váratlan helyzetekbe, amikor hirtelen kell jó döntést hoznunk. Sokszor kerülünk válaszút elé, ahol döntetnünk kell jobbra, vagy balra induljunk. És természetesen biztos mindenki érezte már, hogy eltévedt az élet labirintusában. Játékunk is egy labirintusban játszódik. Végig kell menni a labirintuson, megtalálva az egyetlen kivezető utat.

Természetesen neki lehet vágni a feladatnak egyedül is és a sok cölöp és kötél között felfedezni, hol szabad az út. Vagy a csapattársakat is segítségül lehet hívni, hogy kintről, a labirintus jobban átlátva irányítsanak minket. Aktivitásunk kiválóan alkalmas csapatépítő tréningekre, hiszen elengedhetetlen része az együttműködés és a jó helyzetfelismerő képesség. A csapat játékosai kiegészíthetik egymást, hogy minél gyorsabban végigjussanak a cölöplabirintuson.

A játék menete:

A játék során egy kb. 7 x 7 méteres, nézet alapú labirintusban kell megtalálni a kivezető utat. Amennyiben csapatjátékként játsszák, úgy a csapattársak kívülről irányíthatják a labirintusban lévő játékost. Amennyiben egyénileg vág neki valaki, úgy külső segítséget nem vehet igénybe. A játék során a köteleket nem lehet áthelyezni és alattuk átbújni. Minden ilyen kísérlet plusz 10 másodperces büntetést jelent.

A játék értékelése:

A játékot időre játsszuk. Így a csapatok esetében elkerülhetetlen a minél nagyobb összhang és együttműködés. Minél gyorsabban jut végig egyik társunk a labirintuson, annál gyorsabban követheti a másik. A leggyorsabbak jutalma lehet szóróajándék, de a koncepcióhoz igazodva pontokat is érhet az időeredmény.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!