Bőröndpakolás

Minden utazás egyik legnagyobb problémája, hogy elfér-e minden, amit vinni szeretnénk magunkkal.

A játékban bőröndöket kell bepakolni egy jelképes „csomagtartóba”, jelen esetben egy kb. 1 köbméteres ládába. A családi napok kedvencében azt hinnénk az apukák a legrutinosabb csomagtartó pakolók és ez biztos nekik menne a legjobban. Meglepetések mindig akadnak. Alap esetben a számtalan bőrönd mind belefér a ládába, csak nem mindegy milyen sorrendben és hogyan forgatjuk! A térlátás és az előre gondolkozás képessége nagy segítség, de a gyorsaság sem utolsó szempont.

Vagy így, vagy úgy, de a láda tetejét le kell csukni és a bőröndöket nem lehet összetörni. Bőröndpakolás indul!

 

A játék menete
Az 1 köbméteres üres ládába kell bepakolni a különböző méretű bőröndöket. Némelyik merev, némelyik elvisel egy kis nyomást. A lényeg, hogy megtaláljuk az ideális eloszlást, hogy az összes bőrönd beférjen a ládába. A játék időre történik, így a végső értékelés is ennek függvényében alakul majd. A játék elején egy szintidőt is fel lehet állítani, hogy aztán ez legyen a mérce a többieknek.

 

A játék értékelése
A játék akkor fejeződik be, amikor az összes bőrönd a ládába kerül és annak teteje lecsukható.
Aki ezt teljesíti, ajándékban részesül. A leggyorsabbak pedig külön jutalomban is részesíthető annak függvényében, hogy mennyi idő alatt teljesítették a játékot az előre meghatározott szintidőhöz képet.
Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!