Alul semmi

A mennyek kapui és a pokol bejárata között hosszú az út. Amíg mindenki eldönti hol jobb neki, addig játékunkban a vállalkozó szellemű férfiak megmutathatják, milyen szép lábakon teszik meg útjukat a cél felé. Most a megszokottal ellentétben a nők mustrálhatják a férfiak vádliját, és dönthetik el, melyik vádli röpítené őket leginkább a mennyekbe.

A dobogóra bármely férfi felléphet azok közül, akik nem félnek az árgus női szemek elé lépni, és sikerül csupán lábuk szépségével a legtöbb szavazatot begyűjteniük. A játék megfelelő alkalom a csapatépítésre, hiszen annak ellenére, hogy a hölgyeket és urakat elkülönítjük egymástól, egymásra hangolódva és hagyatkozva vesznek részt a játékban, miközben a jó hangulat garantált.

 

A játék menete:

Míg a zsűri, a nők kényelembe helyezik magukat, férfi társaik egy másik helyiségben sorszámot kapnak, amit deréktól lefelé magukra rögzítenek. Fontos, hogy lábuk fedetlen legyen, így nadrágjukat combközépig feltűrik (esetleg koncepcióhoz kapcsolódóan például skót szoknyát is viselhetnek). Ezután egy paraván mögött a nők elé tárják bájaikat úgy, hogy csak deréktól lefele látszódnak ki a takarás mögül. A nők az előre kiosztott szavazólapokkal tehetik le voksaikat, illetve megtippelhetik, melyik számhoz melyik hímnemű társuk tartozik.

 

A játék értékelése:

A játék végén a hölgyek által leadott szavazatokat összesítjük. A nyertes a legtöbb szavazatot kapott vádli, illetve tulajdonosa, aki trófeával, oklevéllel és elismerő bókokkal, illetve a hölgy csapat kiválasztott tagjának puszijával jutalmazható.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!