Ki kicsoda kicsiben?

Családi albumok nézegetése közben mindannyian elgondolkoztunk már, kire is hasonlít egy-egy kisgyerek. Mi most híres emberek gyerek és fiatalkori képét gyűjtöttük össze. A mára híres színészek, sportolók, közéleti személyiségek már gyermekkorukban is viselték jellegzetes vonásaikat?

Sokszor egy szőke színésznő kislányként barna hajú volt, ám a szeme árulkodik. Az átlagos kisfiú a labdával vajon egy híres sportoló? Tippeljenek kvízjátékunkban. Ám az idő rövid és a képek pörögnek. A gyorsaság nagyon fontos! Ám a feladványokhoz tartozik egy mentő kérdés is, amelyet akkor teszünk fel, ha semmiféleképpen sem tudnak megbirkózni a feladattal. Játékunk könnyed szórakozást nyújthat céges ügyfél, vagy akár csapatépítő rendezvényeken is. Játszanak nagyban és próbálják ki, „Ki kicsoda kicsiben?”.

A játék menete:

A játék kezdetekor minden játékos (vagy csapat) egy-egy játéklapot kap. Erre kell felírni melyik sorszámú gyermek melyik híresség lehetett. A képek után kis szünetet tartva van lehetőség a gondolkodásra. Amennyiben a játékosok szeretnék, a végén egyben (szünet nélkül) ismét megtekinthető a játékblokk. Ha ez sem segítene, mentő kérdéssel még javíthatnak eredményükön.

A játék értékelése:

Minden egyes játékblokk végén értékelés van. Játékvezetőnk ismét levetíti a képeket, de most már megjelenítve a hírességek mai képeit is. Aki helyesen tippelt 2 pontot kap, aki viszont csak a mentő kérdéssel tudta kitalálni a hírességet, 1 pontban részesül. Csapatjáték esetén akár egymás feladatlapjait is javíthatják a csapatok.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!