Western Forever! hétfő 09 szeptember, 2019

Számos kreatív, 1 perc alatt teljesíthető mini játékot alkottunk, melyek megoldásához csupán ügyességre és jó taktikára van szükség. A Western soha nem megy ki a divatból! Cowboy és cowgirl képző! Messzebbre hajítod-e a csizmád mint a legjobb kollégád? Ki lesz a legjobb tömlő-hullahoppos? A lasszódobás gyakorlást igényel, de ne aggódj lesz időtök rá! Vajon arra […]



Számos kreatív, 1 perc alatt teljesíthető mini játékot alkottunk, melyek megoldásához csupán ügyességre és jó taktikára van szükség. A Western soha nem megy ki a divatból!

Cowboy és cowgirl képző!

Messzebbre hajítod-e a csizmád mint a legjobb kollégád? Ki lesz a legjobb tömlő-hullahoppos?

A lasszódobás gyakorlást igényel, de ne aggódj lesz időtök rá! Vajon arra készen álltok, hogy megmérkőzzetek egymással? Izgalmas tematikus csapatépítő versenyek és programok mellett az óra olyan gyorsan üti majd el az órákat egymás után, hogy észre se veszitek és eltelt a fél nap.

Lovas programok

Akik a lovak barátai az egy egész széles skálán találnak magunkat programot a póni lovaglástól egészen a rodeóló megüléséig.

Az öltözet nem is lehetne más mint, kockás ing, western kalap, western csizma. Amiben a  country tánc, filmpárbaj, western szinkronizálás, tehénfejés. Mini hamburgerek, country hot-dog, célba dobás, célba lövés, íjászat, country zene, patkóhajítás.

Kérdd ajánlatunkat: ajanlat@touche.hu



Comments are closed.