Cserkész WeekEnd – Koncepció hétfő 09 szeptember, 2019

Irány az szabadba és vissza az osztálykirándulások hangulatába! A megmérettetések igazi kalanddá válnak!  Garantált lesz a jó hangulat miközben felállítjuk a sátrat ahol a kemping asztalok között kézen forog majd egy-egy finom fasírtos szendvics. Az akcióról gondoskodik az óriáscsúzlis célba lövő verseny, vagy a bátorságpróba hüllőkkel, gyíkokkal, kígyókkal. Csúzlis céllövölde Létezik-e olyan ember, aki nem […]



Irány az szabadba és vissza az osztálykirándulások hangulatába! A megmérettetések igazi kalanddá válnak! 

Garantált lesz a jó hangulat miközben felállítjuk a sátrat ahol a kemping asztalok között kézen forog majd egy-egy finom fasírtos szendvics. Az akcióról gondoskodik az óriáscsúzlis célba lövő verseny, vagy a bátorságpróba hüllőkkel, gyíkokkal, kígyókkal.

Csúzlis céllövölde

Létezik-e olyan ember, aki nem próbálta ki a céllövöldét? Ha akad ilyen, ebben a jópofa játékban bepótolhatja. Hagyományos és modern felfogású csúzlikkal, a lényeg mindig ugyanaz: találatot kell elérni.

Ki a legény a gáton!?

Egy dobozban különböző állatokat és más egyéb tárgyakat rejtünk el, a kérdés az ki hányat mer megfogni?!

A csapatszellemet a megérkezést követő csapatzászló felvonása, a teljes ráhangolódás a speciális szerkó és mocsáron járás biztosítja.

Túlélő képzés és túra

A részvevőknek lehetősége van a legapróbb de legfontosabb túlélő technikák elsajátítására, valamint később azok alkalmazására.

Minden csapat kap 1-db „Portya sálat” amire a játékok során gyűjtenie kell a felvarrókat. Minél több felvarrót gyűjt valaki annál nagyobb esélye van a győzelemre. A napot egyenesen rátok szabjuk és még több izgalommal fűszerezzük! Ha készen állsz, hogy megkapd a legjobb rendezvényért a kitűződ akkor kérd az ajánlatod most: ajanlat@touche.hu



Comments are closed.