PAINTCOCKTAIL kedd 23 április, 2019

A résztvevők könnyed keretek között ismerhetik fel, hogy egy kis erőfeszítéssel bármire képesek. Erre az önismereti tudásra pedig bátran alapozhatnak szakmai munkájuk során is. A megrendelő cég épületének kijelölt helyiségét vagy egy népszerű szórakozóhelyet 2-3 órára bulis alkotóműhellyé varázsoljuk, ahol a résztvevők profi instruktoraink segítségével lépésről lépésre készítenek el egy előre kiválasztott festményt, miközben kedvenc […]

A résztvevők könnyed keretek között ismerhetik fel, hogy egy kis erőfeszítéssel bármire képesek. Erre az önismereti tudásra pedig bátran alapozhatnak szakmai munkájuk során is.

A megrendelő cég épületének kijelölt helyiségét vagy egy népszerű szórakozóhelyet 2-3 órára bulis alkotóműhellyé varázsoljuk, ahol a résztvevők profi instruktoraink segítségével lépésről lépésre készítenek el egy előre kiválasztott festményt, miközben kedvenc alkoholos vagy alkoholmentes koktéljaikat szürcsölik. A programhoz semmilyen képzőművészeti előképzettség, de még rajz- vagy festés tudás sem szükséges. A  színes  kínálatból  tetszőlegesen  választható  festmény,  de    igény     szerint     egyedi     képet     fejlesztünk,     amely     passzol   a   megrendelőhöz.   A   kész   műalkotást    a   résztvevők   hazavihetik, de a képek díszíthetik az irodai tárgyalók falát is. Az ország bármely pontjára vállalunk kitelepülést. A nemzetközi csapat sem gond, angolul is szívesen megtartjuk az eseményt.

Comments are closed.