PADLÓGÁZ kedd 23 április, 2019

A benzingőzös csapatépítés résztvevői olyan különleges járműveket próbálhatnak ki, melyekhez még garantáltan nem volt szerencséjük. A Bobcat, vagy a sziámi Trabant vezetése már önmagában is óriási élmény, nem beszélve a Big Foot-ról, a Ferrariról vagy az autós fociról. A két- és többszemélyes autós kihívásokban a résztvevők igazán megismerhetik egymást. A játékos feladatokban a csapattársak maximálisan […]

A benzingőzös csapatépítés résztvevői olyan különleges járműveket próbálhatnak ki, melyekhez még garantáltan nem volt szerencséjük.

A Bobcat, vagy a sziámi Trabant vezetése már önmagában is óriási élmény, nem beszélve a Big Foot-ról, a Ferrariról vagy az autós fociról. A két- és többszemélyes autós kihívásokban a résztvevők igazán megismerhetik egymást. A játékos feladatokban a csapattársak maximálisan egymásra lesznek utalva. A lehető legjobb   eredmény   elérése   nagyban   függ   a   magas   fokú   koncentrációtól,    a tökéletes összhangtól, az önzetlen együttműködéstől és a személyes ellentétek megoldásától. Csakúgy, mint a mindennapi munkavégzésben. A választható aktivitások között a Zsiguli drift, a 4*4 trial, a crazy wagen, és a quadozás éppúgy megtalálható, mint a vakvezetés, a bekötött szemmel történő  autó  felismerés és  a kerékcsere. A zömmel férfiakból álló csapatoknak ajánlott egész napos outdoor program kizárólag magyar nyelven érhető el. Programunkhoz elsősorban a Mátra északi lejtőin található csodálatos fekvésű településeket ajánljuk, de az autós csapatépítés Magyarország területén bárhol megvalósítható a megrendelő cég konkrét elképzelésének megfelelően.

Comments are closed.