LEGO HID kedd 23 április, 2019

Mi lenne jobb gyakorlati tapasztalaton alapuló tanulási eszközök, mint a LEGO? E kreatív játék nem csak visszarepíti a résztvevőket gyerekkoruk játékos világába, de hatékonyan képes támogatni a munkahelyi csapatok fejlesztését is. A program résztvevői 4-6 fős hídépítő csoportokat alkotva, egymástól elkülönítve alkotnak meg egy-egy, szigorú kritériumoknak megfelelő hídpillért. A csapatok közötti kommunikáció csak meghatározott számú […]

Mi lenne jobb gyakorlati tapasztalaton alapuló tanulási eszközök, mint a LEGO? E kreatív játék nem csak visszarepíti a résztvevőket gyerekkoruk játékos világába, de hatékonyan képes támogatni a munkahelyi csapatok fejlesztését is.

A program résztvevői 4-6 fős hídépítő csoportokat alkotva, egymástól elkülönítve alkotnak meg egy-egy, szigorú kritériumoknak megfelelő hídpillért. A csapatok közötti kommunikáció csak meghatározott számú résztvevővel, meghatározott helyen és időben lehetséges. A program végén a csapatok az elkészített elemeket összeillesztik  és megkezdődhet a hídszerkezet statikai terhelése, hogy kiderüljön, mennyire volt hatékony az együttműködés. A másfél-két órás program során nem az a lényeg, hogy egy szép, mutatós híd épüljön, sokkal inkább a problémamegoldó képességen, a hatékony kommunikáción,   a stratégia tervezésen és a sikeres együttműködésen van a fókusz, melyek együttes segítségével a résztvevők erős csapattá kovácsolódhatnak. Az indoor programot igény szerint angol nyelven biztosítjuk.

Comments are closed.