KALÓZ PARTY kedd 23 április, 2019

Akik unják már a sárkányhajózást és a sokszor ajánlott tutajépítést is elcsépeltnek tartják, bizonyára örömmel választják kalóz tematikájú, szárazföldön és vízen zajló csapatépítő programunkat. A résztvevőket egyenként 10-12 fős kalózbandába osztjuk, akik a rendezvény helyszínén kialakításra kerülő „szigeteken” kalandos kalózos kihívásokban vesznek részt. A szárazföldi játékokat követően a csapatok – igény szerint – vízre szállnak […]

Akik unják már a sárkányhajózást és a sokszor ajánlott tutajépítést is elcsépeltnek tartják, bizonyára örömmel választják kalóz tematikájú, szárazföldön és vízen zajló csapatépítő programunkat.

A résztvevőket egyenként 10-12 fős kalózbandába osztjuk, akik a rendezvény helyszínén kialakításra kerülő „szigeteken” kalandos kalózos kihívásokban vesznek részt. A szárazföldi játékokat követően a csapatok – igény szerint – vízre szállnak és a Balaton közepén, egy hamisítatlan kalózhajó fedélzetén folytatják  a  versengést  a  legjobb  kalózbanda  címért.  A  játékállomásokat    a csapatok forgószínpad szerű váltásban keresik fel. A  feladatok szórakoztatóak és változatosak, megoldásukhoz intelligenciára, ügyességre, néhány esetben egy kis bátorságra van szükség, így mindenki megtalálhatja  az   érdeklődésének   és   habitusának   megfelelő   kihívást.   Az   állomásokon  a csapatok időeredményét vagy teljesítményét pontozzuk; a pontokat hajónaplókban rögzítjük. Alternatív programelemként kalózhajó-építés vagy kalóztánc tanulás is választható. A feladatok teljesítését kalóz ruhás  animátorok segítik, de annak sincs akadálya, hogy akár az egész csapat beöltözzön. Extra élményként Litkey Farkas motivációs előadását ajánljuk.

Comments are closed.