CSAPATÉPÍTÖ DISZNÓLKODÁS kedd 23 április, 2019

Jutalmazza meg munkatársait egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal! Töltse fel kollégái energiaraktárait igazi gasztronómiai élményekkel egy autentikus falusi disznóvágás keretében! A program résztvevői megkóstolhatják tradicionális disznótoros  reggelit, részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik a böllér  és a főzőasszonyok sütési-főzési fortélyait, „disznólkodhatnak” a vidám csapatépítő játékokban, végül együtt mulathatnak é nótázhatnak, s jóízűen elfogyaszthatják a […]

Jutalmazza meg munkatársait egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal! Töltse fel kollégái energiaraktárait igazi gasztronómiai élményekkel egy autentikus falusi disznóvágás keretében!

A program résztvevői megkóstolhatják tradicionális disznótoros  reggelit, részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik a böllér  és a főzőasszonyok sütési-főzési fortélyait, „disznólkodhatnak” a vidám csapatépítő játékokban, végül együtt mulathatnak é nótázhatnak, s jóízűen elfogyaszthatják a saját készítésű finomságokat. A Tour de malac versenyszámai között a röfi szlalom, a malac legó, a gumicsizma hajítás éppúgy megtalálható, mint a kukorica morzsolás, a háziállatok hangjának felismerése a kondásball és a disznótánc.  A  programot  elsősorban  október 1. és március 30. között ajánljuk, de igény szerint az év bármely időszakában rendelkezésre állunk. Az ól inclusive rendezvény javasolt létszáma 15-100  fő.  A program  1  vagy  2  napos  változatban  is  kérhető. A disznóvágáshoz brandingelt kötényt készítünk a résztvevők számára. Távozáskor minden résztvevő kóstolócsomagot kap, hogy otthon is élvezhesse a vidék ízeit és hangulatát.

Comments are closed.