ANGYALBÖRBEN kedd 23 április, 2019

A katonai alakulatok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek a cégek sikeres működéséhez is elengedhetetlenek. Ilyen a fegyelmezett és összehangolt csapatmunka, a jól meghatározott szerepkörök és pozíciók kijelölése, a precíz feladatkiosztás és végrehajtás, valamint a projektszerű tervezés és kivitelezés. Rendezvényünk célja, hogy a résztvevők begyakorolják a hatékony csapatmunkát, mindezt természetesen nem katonai szigorral, hanem rengeteg nevetéssel. […]

A katonai alakulatok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek a cégek sikeres működéséhez is elengedhetetlenek. Ilyen a fegyelmezett és összehangolt csapatmunka, a jól meghatározott szerepkörök és pozíciók kijelölése, a precíz feladatkiosztás és végrehajtás, valamint a projektszerű tervezés és kivitelezés.

Rendezvényünk célja, hogy a résztvevők begyakorolják a hatékony csapatmunkát, mindezt természetesen nem katonai szigorral, hanem rengeteg nevetéssel. A választható akvtitások között megtalálható a katonai sátor állítás és az akadálypálya, de lehet fegyver összezerelés, aknakeresés, kézigránáthajítás és paintball lufivadászat is. Az erőpróbákat követően a részvevőket gulyás várja, melyet gulyáságyúból merhetnek a csajkájukba és kanálgéppel kanalazhatnak be. A programot elsősorban olyan csoportoknak ajánljuk, melyekben túlnyomó többségben vannak a férfiak. Az egésznapos program kizárólag magyar nyelven érhető el. A nem mindennapi outdoor csapatépítést bármely helyszínen le tudjuk bonyolítani, ahol elegendő szabadtér áll rendelkezésre.


Comments are closed.