180 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL kedd 23 április, 2019

Programunkat elsősorban a globális márkát képviselő, több országban jelenlévő vállalatoknak ajánljuk. A játék egyes állomásait a megrendelő cég által érintett országok szerint alakítjuk ki. A maximum 15 fős csapatokat minden játékállomáson az adott országra jellemző vicces ügyességi feladat várja. Jelenleg a következő országokhoz választhatók játékok, de igény szerint további aktivitásokat is kifejlesztünk: Magyarország, Bulgária, Németország, […]

Programunkat elsősorban a globális márkát képviselő, több országban jelenlévő vállalatoknak ajánljuk. A játék egyes állomásait a megrendelő cég által érintett országok szerint alakítjuk ki.

A maximum 15 fős csapatokat minden játékállomáson az adott országra jellemző vicces ügyességi feladat várja. Jelenleg a következő országokhoz választhatók játékok, de igény szerint további aktivitásokat is kifejlesztünk: Magyarország, Bulgária, Németország, Ausztria, Spanyolország, Svájc, Nagy-Britannia, Oroszország, Csehország, Szerbia, Hollandia, USA, Brazília, Kína, Szaud-Arábia, Görögország, Japán és Franciaország. Az egyes állomásokat adott ország zászlajával jelöljük. Egy-egy játék időtartama 15 perc, utána a csapat továbbmegy  a következő állomásra. Az egyes állomásokat a csapatok rotációs rendszerben keresik fel, vagyis egy állomáson egy időben egy csapat tartózkodik. A játékok között vannak sorversenyek, de van olyan is, ahol 1-2 bátor jelentkezőnek kell teljesítenie a csapatból. A feladatok teljesítésében nemzeti ruhába öltözött animátorok segédkeznek. A játékokban teljesítést vagy időt mérünk. A csapatok eredményeit útlevélben rögzítjük. A magyar mellett angol nyelven is elérhető outdoor program időtartama – a kiválasztásra  kerülő  országok  száma  szerint – 3-5 óra lehet. A játékban optimálisan 20-100 fő vehet részt.

Comments are closed.