Ól Inclusive – kreatív disznótoros hétfő 13 augusztus, 2018

. Tor-Túra és Coolbásztöltés! Főszerepben a „disznólkodás”! Ez nem egy szokványos falusi disznóvágás lesz! Neve is jelzi, hogy nem fapados rendezvényről van szó. Távolról kerüljük azokat a részeket, amik az állat leöléséről szólnak. Középpontba a vidám, közös programok, a finom disznótoros ételek és a jó magyar pálinka kerül. Az esemény céges csapatépítésként, de egyedi szórakoztató programként is […]

.

Tor-Túra és Coolbásztöltés! Főszerepben a „disznólkodás”! Ez nem egy szokványos falusi disznóvágás lesz! Neve is jelzi, hogy nem fapados rendezvényről van szó. Távolról kerüljük azokat a részeket, amik az állat leöléséről szólnak. Középpontba a vidám, közös programok, a finom disznótoros ételek és a jó magyar pálinka kerül. Az esemény céges csapatépítésként, de egyedi szórakoztató programként is megállja a helyét.

 

Rendezvényötletek

 

Kreatív meghívások:

– Ha bevállalós az ügyfél,
akkor biztosan nem hagyja ki az „Egy disznó végakarata” elemet. Itt a meghívottak egy rövid, „hivatalos” levelet kapnak, mely Röfi végakaratát tartalmazza. Ebben meghagyja, hogy húsából sültek és kolbászok készüljenek, de csakis úgy fogyaszthatók el, ha a csapat készíti elő azokat.

– Konzervatívabb formában
kihagyjuk a „megszemélyesítést” és egy mini site-on a hentesboltok régi tartozékaként látott A Sertés Részei kép elemeit életre keltve a comb, dagadó, fej…stb. alatt jelennek meg az esemény legfontosabb részei. Itt regisztrálhatnak a vendégek is.

Érkezés (welcome)

A program nagy felütéssel indul, megízlelhetik a vendégek, mit is kell majd elérni a program végére. Egy kis magyaros bőségtál, leöblítve jóféle pálinkákkal és megfűszerezve a házigazda köszöntésével. “Tibor” rutinos vőfély, így egy kis csavarral vicces rigmusokkal szórakoztatja a vendégeket, felvezeti a programokat, kommentálja a munkát és persze „segít ahol tud”.

Catering

Igazi disznótoros ételek, melyeket javarészt a vendégek készítenek el. Természetesen ezeket kiegészítjük előételekkel, desszertekkel és azokkal az ínyenc fogásokkal, ami nem a helyszínen készül.

Dekoráció

A sertés, a pálinka és a magyaros részletek. Erre a hármasra építjük a dekorációt. Semmi mű megoldás, inkább modern, újragondolt formában csempésszük az eseménybe a népies motívumokat, a magyaros hangulatot. Természetesen a helyszín adottságai, a rendezvény jellege is befolyásolja a végleges kialakítást.

Program elemek

Kolbásztöltés

Mindenki egye meg, amit fűszerezett. Szakképzett vezető segítségével, kis csoportokban készülnek az egyedi fűszerezésű finomságok. Kiderül, kolbászból lesz-e a kerítés is!

Pálinka blendelés

Különleges izélményben lehet részük a vendégeknek. Sajátos eljárással, szakember segítségéve a legnemesebb pálinkák blendelésével (keverésével, házasításával) új ízharmóniákat alakítunk ki.

Csapatversenyek

A program bővíthető egész napos rendezvénnyé is, ahol a vendégeket csapatokba osztva teljesítik a Tour de Malac feladatokat és pl. disznófüleket gyűjtve harcolhatnak a trófea megszerzéséért. A csapatversenyek feladatait is a disznótor és a malacok köré építjük. Részletesebb ajánlatunkért keressen meg bennünket!

Javasolt aktivitások

Klasszikus játékaink közül az alábbiakat javasoljuk az eseményre:

Pálinka AlkoholyRetro dalfelismerés | Fröccsöntés | Retro italkostoló

Egyéb, érdekes aktivitások:

 

Fast Food

Malacderby-t rendezünk! Az este egyik attrakciójaként fogadni lehet a rajtszámmal ellátott kismalacokra. Helyre tétre befutóra!Plusz aktivitásként a vállalkozó szelleműek trenírozhatnak egy kis állatot és ennek eredményeként egy előre kijelölt pályán kell végig vezetni (anélkül, hogy hozzájuk érnénk) a malacokat.

Ól Kaszinó

Firhang, stelázsi, fuszulyka és pusi. Tudja mik ezek?
Ha nem, akkor nevezzen be egy játékra és tippeljen, ha pedig igen, akkor zsebelje be a zsetonokat. Klasszikus kvízjáték, a háztáji, vidéki élet mindennapjainak részleteivel, régi kifejezésekkel, eszközökkel, a különféle tájegységek jellegzetes elnevezéseivel.

Érintőképernyős kvízjáték – memória játék

Gyors, pörgős játék, mely a klasszikus játékokat ötvözi a modern technikával. Húzzuk a helyükre a kép részleteit, vagy játszunk egy hagyományos memória játékot. Az aktivitás könnyen céges arculatra is szabható.

Comments are closed.