Farsang – Afterwork Party kedd 09 január, 2018

. . Február a farsang, a mulatságok időszaka! Búcsúztatjuk a telet, ünnepeljük, hogy egyre hosszabbak a nappalok és lassan megjön a tavasz. Még most sem késő egy jó farsangi bulit szervezni! Legyen szó egy igazi maszkabálról, vagy csak egy vidám buliról, sok-sok játékkal, bármelyik koncepció kidolgozásában szívesen segítünk!   Rendezvényötletek   Kreatív meghívások: – Interaktív mini site: Az […]

.
.
Február a farsang, a mulatságok időszaka! Búcsúztatjuk a telet, ünnepeljük, hogy egyre hosszabbak a nappalok és lassan megjön a tavasz. Még most sem késő egy jó farsangi bulit szervezni! Legyen szó egy igazi maszkabálról, vagy csak egy vidám buliról, sok-sok játékkal, bármelyik koncepció kidolgozásában szívesen segítünk!

 

csík

Rendezvényötletek

csík

 

Kreatív meghívások:

– Interaktív mini site:
Az esemény honlapján nem csak a regisztráció megy könnyen és gyorsan, de a legfontosabb információkat is megtudhatják a vendégek. Egy-egy kis játékkal pedig feldobható, vagy akár céges arculatra is alakítható a mini site. Pl. Próbáljuk ki, hogyan állnak a különféle farsangi maszkok!

– Brandingelt álarc meghívó:
Ez a meghívási forma praktikus és személyes ajándék is egyben. Az álarcot postán, vagy személyesen átadva a meghívottak máris egy kis kellékkel érkezhetnek a buliba.

– Élő meghívó:
Velencei, vagy akár busó jelmezbe ötözött hostessek és hostok viszik ki a meghívót az irodába. Körbejárnak és minden asztalon elhelyezik a személyes invitálásokat.

Érkezés (welcome):

Csak a buli hangulatát kell meghatározni és máris a Velencei maszkák, vagy a Riói karnevál táncoslányai fogadják a vendégeit. Welcome aktivitásként gólyalábasok, tűzzsonglőrök, vagy óriásbábok is színesíthetik az eseményt.

Dekoráció:

Csillogás, fények és tűz. Álarcok és titokzatosság. A dekorációnak csak a képzelet szabhat határt. A tematikához igazítva szívesen kidolgozzuk egyedi dekorációs ötleteit.

Catering:

A színes ételkínálat elengedhetetlen része a finom farsangi fánk és persze nélkülözhetetlen ilyenkor egy profi bártenderekkel felszerelt koktélbár is! Egyedi és színes desszertekkel pedig még tovább fokozható a hangulat.

csík

Program elemek

csík

 

Riói Karnevál

Brazil karneváli táncosok bemutatója profi szamba dobos kísérettel. Akár az esemény fő attrakciójaként, akár hangulatfokozó elemként is tökéletes választás lehet.

Busójárás

A magyar farsang leglátványosabb eseménye a mohácsi busójárás akár egy céges rendezvényen is megelevenedhet. AZ UNESCO szellemi világörökség listájára is felkerült hungarikum egyedi élményt nyújt a vendégeknek.

Tűzzsonglőrök – tűztáncosok

Látványos nyitó elem, vagy vendégfogadó attrakció a profi zsonglőrökből álló csapat fellépése. Zenére koreografált táncaik pedig egyedi hangulatot kölcsönöznek az eseménynek.

DJ, VJ és karaoke

Egy buli elengedhetetlen része a profi DJ, de látványosabbá tehető egy VJ fellépővel, aki a helyszínen alkot elektronikus műalkotásokat, ami kivetítve a zene ritmusára változik. A karaoke klasszikus elem már és mindig sikert arat bármilyen buliban. Most se feledkezzen meg erről a programelemről sem!

Gólyalábasok és óriásbábok

Vendégváró attrakcióként, de a vendégtérben elvegyülve is igazi látványosság lesz néhány gólyalábas, vagy óriásbáb produkciója. Profi bűvész a vendégek között. Egy mikromágus a welcome idejére, vagy egy profi bűvész az esti produkciónak.

 

csík

Javasolt aktivitások

csík

Klasszikus játékaink közül az alábbiakat javasoljuk az eseményre:

Pálinka AlkoholyIQ CasinoPóker klubRetro dalfelismerésKarika TúraMeri vagy nem meri? | Ki kicsoda kicsiben?Harc az idővel

Egyéb, érdekes aktivitások:

– Karikaturista
Nem csak a Karika Túra játékunk részeként, de önmagában is kedves meglepetés lehet egy karikaturista a rendezvényen. A vendégek a róluk készült alkotásokat természetesen haza is vihetik.

– Ezoterikus sarok kártyajóssal, asztrológussal, vagy ólomöntéssel
A farsangi időszaknak is elengedhetetlen része, hogy belelássunk a jövőnkbe. Ehhez pedig avatott szakemberre lesz szükség. A kártyajós a tarot lapokból, az asztrológos pedig a csillagainkból olvassa ki a jövőt. Az ólomöntés során pedig mi magunk alakítjuk milyen formát ad ki az olvasztott ólom.

– Kreatív álarckészítés
Színes tollak, flitterek és glitterek, csipke és krepp papír. Az előre elkészített (igény szerint brandingelt) alap álarcokból percek alatt csodás műremekeket készíthet bárki kreatív animátoraink segítségével.

– Black Jack és kockapóker
Mindkét játék úgy a legjobb, ha céges arculatra készül. Kerüljön a cég logója az ÁSZ helyére, vagy akár a managment tagjai is a kártya figurák részesei lehetnek. A klasszikus játékokat így nagyobb kedvvel játsszák a vendégek és az egyedi kártyapakli, vagy kocka készlet az esemény után a megrendelőé marad. Természetesen egyedi kivitel nélkül, profi krupiékkal is kérhető a játék.

– Green box fotózás
Ez lesz ám csak az igazi jelmezverseny. A green box technikának köszönhetően bármilyen jelmezbe belebújhatnak a vendégek. Ha szükséges ezeket kiegészítőkkel, kellékekkel varázsoljuk még élethűbbé. A kész fényképek pedig brandingelhetők, így emlékezetes ajándékok is lehetnek az eseményről.

Comments are closed.