Pontgyűjtő játékok sportnapra, családi napra szerda 17 május, 2017

Fel kellene dobni még az utolsó pillanatban a céges családi- vagy sportnapot? Hiányzik egy izgalmas, a csapatot is összefogó, közös program? Semmi gond, még időben vagytok!   Pontgyűjtő mini koncepcióink, izgalmas játékaink minimális többletköltséggel biztosítanak plusz élményt, játékot, versengést.   Létszámtól függően 4-5, nagyobb létszámú csapatokat alkotva az egyes pontgyűjtőjáték-csomagokkal akár az esemény legvégéig is […]

Fel kellene dobni még az utolsó pillanatban a céges családi- vagy sportnapot?

Hiányzik egy izgalmas, a csapatot is összefogó, közös program?

Semmi gond, még időben vagytok!

 

Pontgyűjtő mini koncepcióink, izgalmas játékaink minimális többletköltséggel biztosítanak plusz élményt, játékot, versengést.

 

Létszámtól függően 4-5, nagyobb létszámú csapatokat alkotva az egyes pontgyűjtőjáték-csomagokkal akár az esemény legvégéig is nyitva marad, ki lesz a nyertes!

 

A pontgyűjtés a tombola, vagy ajándék sorsolások alapját is képezheti, így kettő az egyben játékot kaptok.

 

 

Hajrázzatok a fődíjért!

Tekerjetek a nyereményekért, legyen a te csapatod a cég bajnoka!

 

A játék lényege, hogy az utolsó pillanatig nyitott marad a verseny, nem lehet tudni melyik csapat lesz a nyertes.

 

A másodpercek gyűjtése utáni sorrend csak részeredménynek számít, mert ebben a játékban tényleg az utolsókból – vagyis a kevesebb másodpercet összegyűjtők – is lehetnek az elsők (ha ők a rendelkezésre álló idő alatt a legtöbb km-t tekerik le).

 

Az egész napos programoknál másodperceket gyűjtenek a résztvevők, amiket egy nagy közös pontgyűjtő táblán, vagy kivetítőn jelenítünk meg!

 

A nap végén pedig a színpadon felállított bicikliken, a csapatok legjobb bringásai tekerhetik le az összegyűjtött másodperceket. A legtöbb km-t tekerő csapat nyeri a fődíjat!

 

A végjátékban a tekerésben egy fő, de akár több ember is beszállhat egymást váltva, de a cserék alatt a stoppert nem állítjuk le!

 

Kérjétek ajánlatunkat a saját rendezvényetekhez szabott formában!

 

 

Jenga koncepicó

Lazán, de mégis versengve szeretnétek összefogni a családi- vagy sportnapot?

Nem akartok komplett koncepciót, de kellene egy plusz csapatjáték?

 

A megoldás a játékos és ügyességi pontgyűjtő program a Jenga toronyépítés.

 

A nap folyamán az aktivitásoknál Jenga fahasábokat kapnak a játékosok. Ebből építi fel a csapat a saját tornyát. (Ha ledőlne, újra kell építeni!)

 

A színpad mellett, vagy a bázison felállított színpadelemeken építik fel a csapatok a saját tornyukat. A klasszikus Jenga játékkal ellentétben itt nem kell kihúzni a fahasábokat, hanem csak hármasával rendezve egymásra építve kell a lehető legmagasabb tornyot építeni. Akár 1-2 hasáb is számíthat, így még az utolsó pillanatban is érdemes a játékokkal játszani.

 

A program nem igényel külön pontgyűjtő táblát, kivetítőt, mert a tornyok magassága egyértelműen jelzi, ki vezet a versenyben, és kinek kell belehúzni a fődíjért!

 

Látványos, költséghatékony, izgalmas!

 

Kérjétek ajánlatunkat a saját rendezvényetekhez szabott formában!

 

 

Matricagyűjtés – pontgyűjtés

Kis anyagi ráfordítással szeretnétek megoldani a csapatversenyt és a tombolát is? És ha lehet, akkor akár együtt is működhessen? – Mi tökéletes és egyszerű megoldást adunk nektek!

 

Brandingelhető és üzenetet is közvetíthet, miközben egy matricával oldjuk meg a pontgyűjtést és a tombolaszelvényt is.

 

A standard alapok egyedi grafikai gyártásával pedig bármilyen alap koncepció megjeleníthető a keretjátékban is.

 

A pontgyűjtő táblákat a színpad mellett helyezzük el, a csapatok nevével és színével megkülönböztetve. Sportos eseménynél érmeket, családi napokon pedig akár a cég logójával ellátott zsetonokat is formázhatnak a matricák. Új logó, vagy céges üzenet bevezetésére is alkalmas, hiszen a nap folyamán nagyon sokszor találkoznak a dolgozók a matricákkal.

 

A matrica szelvények perforáltak, így a fel nem ragasztott rész képezi a tombola alapját.

 

Könnyen alakítható, gazdaságos, de mégis komplex élményt nyújt a matricagyűjtő programcsomag.

 

Kérjétek ajánlatunkat a saját rendezvényetekhez szabott formában!

 

Comments are closed.