Zichy Rendezvénypark csapatépítő koncepciók kedd 11 április, 2017

Lenyűgözően változatos egyedi koncepciók, kreatív élmények! A Zichy Park Hotel helyi sajátosságaira és speciális adottságaira szabott, kreatív csapatépítő koncepcióink maximálisan a céges igényekhez és célokhoz igazítható programokból épülnek fel. A Touche Event a szállodával együtt az Eventrend csoport tagjai, így cégünk a hotel kreatív ügynökségeként szoros együttműködésben dolgozik a Zichy Park Hotellel. A bikácsi Zichy […]

Lenyűgözően változatos egyedi koncepciók, kreatív élmények!

A Zichy Park Hotel helyi sajátosságaira és speciális adottságaira szabott, kreatív csapatépítő koncepcióink maximálisan a céges igényekhez és célokhoz igazítható programokból épülnek fel.

A Touche Event a szállodával együtt az Eventrend csoport tagjai, így cégünk a hotel kreatív ügynökségeként szoros együttműködésben dolgozik a Zichy Park Hotellel.

A bikácsi Zichy Rendezvénypark Budapestről, az M6-os autópályán keresztül másfél óra alatt elérhető. 12 hektáros parkja, nagy halastava, borospincéje, grillterasza és kiépített bográcsozó helyei valamint lovardája Magyarország egyik legtökéletesebb és legsokoldalúbb konferencia és rendezvény helyszínévé teszik. Ideális kisebb, de akár 80-100 fős csoportok számára egyaránt.

 

csík4

Koncepció lehetőségek

csík4

 

Bikácsi regatta

Kipróbált és nagyon népszerű program! Speciálisan a Zichy Park Hotel adottságait kihasználva egy csillagtúra szerűen lebonyolított játékokban a vendégek belekóstolhatnak a vidéki életbe, próbára tehetik tudásukat és ügyességüket, szárazon és vízen egyaránt, plusz programként pedig a környéket is bejárhatják egy játékos lovaskocsizás keretében. A játékok a partnerrel előzetesen egyeztetett céges célok, vagy a cég imázsának, lojalitásának növelésére is alkalmasak.

 

Bikácsi főzőverseny

Bármilyen csapatépítő koncepció kiegészíthető, vagy akár teljes egészében is felépíthető egy közös főzésre. A szlogen: Mindenki egye meg, amit a kollégák főztek!

A szálloda grillteraszán és kiépített bográcsozó helyein ínycsiklandó tolnai ételek is elkészíthetők, akár 100 fő részére is. A programba pedig a többi játékon megszerzett fabatkákért (pontokért) is beszerezhetők az alapanyagok, így közös főzésbe egy plusz csipet fűszer is csempészhető. Főzőversenyt hirdetve pedig az izgalom sem marad el. A zsűrizésbe a többi csapat tagjai, a szálloda chefje, de még egy szakavatott, a tévés főzővetélkedőkből ismert „gasztrokibic” is bevonható. Ő akár a komplett csapatépítés moderátora is lehet.

 

Kincskeresés

Közös kaland és kiváló csapatépítő, a 12 hektáros parkban, vagy akár Bikács területén is.

A vendégek harcolhatnak egy közös célért, vagy egyéni csapat ajándékokért egyaránt. A szálloda parkjában minden terület használható, a halas tó, a mini kalandpark, a Parasztudvar, vagy a Vincellérház és a borospince is a kincskeresés helyszínei lehetnek. Talán, a kincskereső játék részelemeibe, megoldásaiba építhetők be legkönnyebben a céges értékek, céges kommunikációs célok. A koncepció könnyen alakítható rövidebb vagy hosszabb játékokkal, de akár egy egész napos, izgalmak, kreatív kalandprogram is összeállítható.

 

Tréninggel
egybekötött csapatépítők

Egyedi céges célok elérésére, vagy megerősítésére tréninggel egybekötött csapatépítő programot javaslunk

A szálloda a vidék nyugalmával és a feltöltődést szolgáló energiáival konferencia helyszínként is népszerű. Az Öregtölgy terem szekcionálható (60 és 70 fős részekre), konferencia technikával felszerelt. A Borostyán Étterem 140 fő befogadására képes, terasz kapcsolattal rendelkezik, a mellett található Babits terem pedig kisebb (20-30 fős) programokhoz ideális.

A szálloda konferencia terei kiválóan alkalmasak egy délelőtti, elméleti részre, oktatásra, majd a délután folyamán ezeket a gyakorlatban is kipróbálhatják a résztvevők. A tréningeket szakemberek vezetésével, mindig az adott célhoz igazítva és az azt megerősítő programokkal, egyedileg állítjuk össze.

 

Comments are closed.