UrbanCycle! – Kétkerekes koncepciók kedd 18 április, 2017

A bringa olyan, mint a természet. Tavasszal kizöldül, de egész évben friss és aktuális, sőt még télen sem tűnik el, maximum csak téli álmot alszik. A tavaszi szél nálunk nem vizet árasztott, hanem bringák hadát hozta. Elgondolkoztunk és friss, színes és zöld, urbánus ötletekkel töltöttük fel az biciklis témát.   Koncepcióink, rendezvény és dekor ötleteink […]

A bringa olyan, mint a természet. Tavasszal kizöldül, de egész évben friss és aktuális, sőt még télen sem tűnik el, maximum csak téli álmot alszik. A tavaszi szél nálunk nem vizet árasztott, hanem bringák hadát hozta. Elgondolkoztunk és friss, színes és zöld, urbánus ötletekkel töltöttük fel az biciklis témát.

 

Koncepcióink, rendezvény és dekor ötleteink most mind két keréken forognak!

 

 

Bajnokok Reggelije – egyedi bringás reggelik

Céges bringás nap, vagy irodaházi jófejség a biciklivel járóknak?

Egyre népszerűbbek és egyre többet lehet találkozni városszerte bringás reggelikkel. A nagyvárosok legkörnyezetkímélőbb közlekedési eszközei hajtásához a gazdájuknak kell jóllakni. És ha jól indul a nap, akkor tényleg bajnok teljesítményre képes bárki. A program lényege, hogy ne csak a biciklisek élvezzék, de nekik extra jó dolog járjon. Egyedileg összeállítható tojásrántotta, extra energia bomba, vagy egy frissítő, napindító zöld turmix.

A programokat egyénileg, a megrendelő igényei és a hely adottságai szerint alakítjuk.

 

UrbanCycle! – Bringás dekor és bútor ötletek

 

Zöldebb, „ökobb”, trendi bútorokkal, dekorációval dobná fel rendezvényét, sajtótájékoztatóját, cateringjét? Mi most ehhez kínálunk néhány frappáns ötletet. Raktárunkban készen várnak a biciklikerék könyöklők, a bringás kínáló kocsik, vagy a „küllődekor” faliújság és térelválasztó elemek. Te mit látnál szívesen? Kérd ajánlatunka kész dekor elemeinkre, bútorainkra, vagy alkossunk közösen újabb dolgokat.

 

Kéktúra két keréken – városi bringás kalandok

Speciális városnézés két keréken. Csapatépítő programnak is ideális, de akár céges rendezvények bajnokságának része is lehet ez a városi „Kéktúra két keréken” program. A játék budapesti helyszínekkel készen vár titeket, de szívesen megalkotjuk vidéki városokban is.

 

Cycles & Suits

Azt gondolod, hogy az elegáns események nem kapcsolhatók össze a bringával, csak a spotnapok, csapatépítők és versenyek?

Bebizonyítjuk, hogy akár egy elegáns ügyfélpartin, az öltönyös vendégek is nyeregbe pattannak egy kis külön hűsítőért, vagy ajándékért, pláne a jótékonyság, vagy a verseny kedvéért.

A korábban bemutatott dekor elemek és bútorok, az egyre népszerűbb bringás turmixbárunk, vagy egy bringás design kiállítás egy impozáns esemény friss, trendi, fiatalos pontja lehet. A bicikli kortól, nemtől és beosztástól függetlenül szinte mindenki számára egyet jelent az egészséggel, a környezettudatossággal, vagy a lüktető nagyvárosi életformával, esetleg a vidéki barangolással.

Bringás játékok, aktivitások, bemutatók

  • Pump Track pálya

  • Triál bringás bemutató

  • Vicces bringák

  • Különleges kerékpárok

  • Bringa Turmix

  • stb…

Comments are closed.