RETRO AKTIVITÁS CSOMAG hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███ A retro aktivitás csomag egyszerre több érzékszervünkre hatva idézik fel a közelmúlt életérzését. Pontosabban látás, hallás és ízlelés témakörben repülhetünk vissza a múltba.   Retro reklámfelismerő játékunkban klasszikus reklámfilmeket gyűjtöttünk egy csoportba. Azoknak, aki éltek már a 80-as években és emlékeznek ezekre a reklámokra nosztalgikus múltidézést kínál, akik pedig fiatalabbak ennél, humoros kordokumentumként […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███
A retro aktivitás csomag egyszerre több érzékszervünkre hatva idézik fel a közelmúlt életérzését. Pontosabban látás, hallás és ízlelés témakörben repülhetünk vissza a múltba.

 

Retro reklámfelismerő játékunkban
klasszikus reklámfilmeket gyűjtöttünk egy csoportba. Azoknak, aki éltek már a 80-as években és emlékeznek ezekre a reklámokra nosztalgikus múltidézést kínál, akik pedig fiatalabbak ennél, humoros kordokumentumként szolgálhat. Játékunkban ezeket a retro reklámokat kell felismerni úgy, hogy filmből kimaszkoljuk a terméket, vagy a szolgáltatás nevét és képét. Próbálja ki mennyire emlékszik ezekre a reklámokra, vagy csak tippelje és élvezze a játék örömét!

 

A retro italkóstolóban
a kor híres italai közül válogattunk.  Játékunkban a vállalkozó szellemű játékos egy végeláthatatlan időalagúton kell, hogy keresztülhaladjon, mely arany helyett, a régi idők emblematikus italaival van kirakva. A különböző italokat, melyek számokkal jelölt átlátszó poharakban várakoznak illat, szín és íz alapján lehet tesztelni. Aki a játék során felismer minimum 5 italt, már nyert.

 

A retro dalfelismerőben pedig
a 70-es, 80-as évek emblematikus együtteseinek dalaiból válogattunk. A legjellemzőbb 10-15 másodpercet vágtuk ki. Így, hirtelen meghallva a rövid részleteket ki tudnák találni, hogy melyik számból hallottak részletet? Abba, vagy Boney-M? Nincs sok idő a tanakodásra, mert jön is a következő sláger.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.