KLUB 54 KARÁCSONY hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███ Év végi karácsonyi céges buli retro hangulatban. Irány a Club 54 legendás helyszíne. Diszkófények, popzene, mikrofon frizura és csőnadrág. Bakelitlemezek, menzakonyha, szikrázó diszkóvarázs, töltött káposzta és karácsonyi buli videó diszkóval. Meghívó tervezet: Online meghívó Csinibaba stílusban. A mini site hangulata visszarepít a 70-80-as évekbe, amit megfűszerezünk egy kis karácsonyi fűszerrel. -vagy- Kártyanaptár meghívó. Igazi retró […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███

Év végi karácsonyi céges buli retro hangulatban. Irány a Club 54 legendás helyszíne. Diszkófények, popzene, mikrofon frizura és csőnadrág. Bakelitlemezek, menzakonyha, szikrázó diszkóvarázs, töltött káposzta és karácsonyi buli videó diszkóval.

q01

Meghívó tervezet:

Online meghívó Csinibaba stílusban. A mini site hangulata visszarepít a 70-80-as évekbe, amit megfűszerezünk egy kis karácsonyi fűszerrel.
-vagy-
Kártyanaptár meghívó. Igazi retró meglepetés és ajándék is egyben a meghívó. Az egyik oldalon a szöveggel és a mini site címével, a másikon pedig a céghez igazított korhű karácsonyi képpel.

Welcome, regisztráció:

Disco girs and Disco boys. Afro parókás hostessek – fehér a lányoknak, fekete a fiúknak a bejáratnéál és a regisztrációnál. (arany és ezüstszínű felsőrészek)

Talponálló hangulat karácsonnyal fűszerezve. Welcome kókuszgolyó és forralbor. Műbőr könyöklők, presszó asztalok és műbőr székek

Trabanton szállni élvezet. A bejáratnál 2 karácsonyi dekorációs trabant. A fényszóróik világítják meg a bejáratot.

q02

Dekoráció:

Régi bakelitlemezek arany / ezüstszínűre fújva, a térbe belógatva.
Retro karácsonyfa, színes gömbökkel, díszekkel, papírfüzérrel!, színes égősorral.
Diszkógömb a palfonon az esti bulihoz és kis méretben a fenyőfán is.
Lounge kialakítása piros-fekete műbőr puffokból, forgó fotelekből és presszó asztalokkal – minden asztalon kötelező a dominó.
A színpad hátterében kivetítő, amint Budapest Retro film megy.
Klasszikus fenyő girlandok, színes gömbökkel.
Dézsás tuják gömb égőkkel díszítve.

q03

Catering

Nosztalgia menza feeling. Klasszikus karácsonyi és tipikus menza ételek keveréke (mini töltött káposzta, frankfurti leves, fasírtgolyók, hortobágyi palacsinta, madártej, bejgli és rizskoch).

Repeta a konyhás nénitől. A személyzet is menza stílusba öltözik. A bárban pedig presszó hangulat. A bajusz mindenkinek kötelező. Kockás abroszok, steppelt műbőr bárpult.

q04

Fellépő javaslatok

Retro tribute zenekarok:
• Beatles Tribute – Black Birds – Hungarian Beatles
• George Michale
• Abba

q05

Fellépők:

– Korda György és Balázs Klári
– Csepregi Éva
– Szűcs Judit
– Zalatnai Cini
– Nagy Feró
– Marót Viki

Alternatív programok:

Csinibaba sarok.
Retro greenbox fotózás kiegészítő kellékekkel.
Irány a táncdalfesztivál, vagy a táncparkett. Indulhat a szombat esti láz.
Poptarisznya
Retro diszkó B.Tóth Lászlóval, látványos videódiszkó, világító táncparkett.

Én táncolnék veled – Tánckvíz
Önálló színpadi produkcióként is megállja a helyét a másfélórás produkció. 2 fergeteges táncospár és kifogyhatatlan táncok sora. Kvízjátékunkban a 10-10 táncból álló blokkokban kell beazonosítani a rövid táncrészleteket. Profi műsorvezetőnk persze mindig segít és a kellékek is nyomra vezetnek.

q06

Aktivitások, szabadidős programok:

Retro Italkóstoló
Bonbon Meggy, Császárkörte, Diólikőr, emlékszik még az ízükre? Annyira profi, hogy már illat alapján is ráismer ezekre? A régi idők emblematikus italait kell beazonosítani szín, illat és íz alapján. Jöjjön velünk egy kis mámorító időutazásra. Idézzük fel együtt mit is mértek anno a 80-as években a presszókban.

Retro Reklámfelismerő
Hurka Gyurka, Skála kópé, MÜSZI. Mi a közös bennük? Természetesen mind régi, közismert reklámok emblematikus alakjai. És mind benne vannak egyedi, saját fejlesztésű retro reklámfelismerő játékunkban is. Tesztelje le tudását, vagy csak nosztalgiázzunk együtt retro hangulatban.

Retro Dalfelsimserés – Xmas song
ABBA, Boney M és Neoton Familia. Ha meghalljuk egy számukat, máris dúdoljuk a refrént, énekeljük egy korszak meghatározó slágereit. De mi van akkor, ha csak ezeknek a közismert daloknak egy-egy kis részét halljuk? Eszünk be jut az előadó és cím is, ha az idő sürget minket? És a játékban csak magunkra számíthatunk, mert a zenei etűdöket fülhallgatón kell hallgatni. Tesztelje zenei memóriáját.

Ki kicsoda kicsiben
Családi albumok nézegetése közben mindannyian elgondolkoztunk már, kire is hasonlít egy-egy kisgyerek. Mi most híres emberek gyerek és fiatalkori képét gyűjtöttük össze. A mára híres színészek, sportolók, közéleti személyiségek már gyermekkorukban is viselték jellegzetes vonásaikat? Lehet hogy a labdát szorongató kisfiú nem is focista lett, hanem színész?

Comodore 64 játékok
Retro számítógépes játékok a wii és x-boksz előtti időszakból. Fekete fehér tv és kazettáról betöltött játékok. Floppy és Pacman

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.