KARÁCSONY HOLLYWOODBAN hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███   Meghívótervezetek Csakis a Sztárok! Híres filmcsillagok, ismert filmrészletek és mégis személyes meghívás: A cégvezetőségét is a klipbe montázsoljuk, így vágjuk össze az 1 perces filmet. A szövegezés a szájmozgásnak megfelelően történik és Typoanimáció emeli ki a legfontosabb infókat. A dolgozókhoz zárt videómegosztó csatornán juttatjuk el. After party! A főszerep ismét a sztároké. Igaz itt már […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███

 

Meghívótervezetek

Csakis a Sztárok! Híres filmcsillagok, ismert filmrészletek és mégis személyes meghívás: A cégvezetőségét is a klipbe montázsoljuk, így vágjuk össze az 1 perces filmet. A szövegezés a szájmozgásnak megfelelően történik és Typoanimáció emeli ki a legfontosabb infókat. A dolgozókhoz zárt videómegosztó csatornán juttatjuk el.

After party!

A főszerep ismét a sztároké. Igaz itt már csak emlékeznek, mesélnek, milyen is volt az esemény. „Emlékszel milyen volt…?” És kiderülnek a részletek. A párbeszédeket storyboard szerűen mutatjuk be, szövegbuborékokban kiemelve az információkat.

b02

Vendégek érkezése:

Red carpet
Hollywood nem is élhetne a vörös szőnyeg nélkül. A vendégek is ezen vonulnak be miközben fotósok vakuja villog. A fotófal előtt pedig kép készül minden érkező sztárról!

Élőkamrás közvetítés
A vörös szőnyeges bevonulás kiegészítője. Interjúk, kamerák. A bent lévők pedig mindezt élőben a kivetítőn követhetik.

Plazmatévés köszöntés
Standing ovation – csak nekem!
A vörös szőnyeg mellett sztárok köszönnek ránk plazmatévéken keresztül. Bruce Willis, Sean connery, vagy Julia Roberts jellegzetes hangjára mindenki felkapja a fejét, pláne ha pont nekünk szólnak. A képernyőről pedig ránk is kacsintanak.

b03

Welcome aktivitások:

Flashmob
Michael Jackson újra táncol? Természetesen! Sőt egyszerre akár egy tucat is. A vendégek között elvegyülő beépített táncosok vezényszóra elkezdik a koreográfiát. Pár perces show műsor, melybe akár a bátrabb vendégek is bekapcsolódhatnak!

Tűzzsonglőrök
Látványos, kirobbanó, tüzes produkció. Tűzfújók, tűzzsonglőrök és -akrobaták fogadják az érkezőket.

Alter Ego!
Nemzetközi celebek hasonmásai. Elvis, Bond és Marylin is köztünk jár. A vendégekkel egyszerre érkező sztárok alteregói ugyan úgy viselkednek, mint egy átlag vendég. Koktél szürcsölnek, sétálnak, de mindezt a sztárra jellemző stílusban. Persze egy-egy fotó erejéig pózolnak is velünk.

b04

Regisztráció:

Marilyn 2.0
A múlt találkozik a jövővel. Marilyn Monroe iPad-on regisztrálja a vendégeket. Az elegáns hostessek Monroe kosztümben, szőke parókával fogadják a meghívottakat. Gyors, modern és látványos!

Adventi kalendárium regisztráció
A mese és a varázslat is Hollywood alapkelléke. Itt a gyerekkor varázslatos izgalmát hozzuk vissza. A fenyő alakú regisztrációs boxon keresgélni a nevünket, kinyitni az ajtót és kivenni a welcome meglepetést.

b05

Welcome tér dekoráció:

Interaktív padlóvetítés A csillagok már itt a lábunk előtt hevernek. Sétálhatunk köztük és szétrebbennek a lépteink nyomán.

b06

Térrendezés, dekoráció:

Walk of Fame
Minden regisztrált dolgozó csillagot kap a hírességek sugárútján. Padlómatricákkal egy széles sávot alakítunk ki az asztalok között a bejárattól a színpadig és a közvetlen előtte.

Hollywood Boulevard
A széles sugárutat pálmafák szegélyezik. A pálmákon pedig apró LED égők idézik a karácsonyi hangulatot.

Sztár Karácsonyfa
A karácsony elengedhetetlen ékét filmes formára vesszük. A dolgozók saját képével díszített csillagjaikat maguk teszik fel a fára. A fenyőn a színes fényfüzérek mellett arany és ezüstszínűre fújt filmszalagok tekerednek körbe.

Csillagfüggöny
Fény és csillogás a film fővárosában. A színpad és az oszlopok dekorációjában a fény és csillagfüggönyök kapják a főszerepet.

b07

Tematikus catering:

Filmsikerek tematikus étel és ital szigeteken. Gyümölcs és jégszobrok.
– Karibi koktélbár a hét tenger kalózaival
– Csokoládé bár a filmből ismert boltrészletben
– Dallas corner, autentikus amerikai ételekkel – hotdog, hamburger és grillételek
BBQ és cowboy kalap
– The Godfather spagetti bár – a Mamma legjobb receptjeivel
– Cupecake – habos desszertbár

b08

Szabadidős programok:

IQ Casino
Póker
– Celebkaszinó
Ki kicsoda kicsiben
– Karácsonyi filmkaszinó
– Filmzene felismerő kvízjáték
– Csokiszökőkút
– Ezoterikus sziget

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.