HARC AZ IDŐVEL hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███ Számos kreatív, 1 perc alatt teljesíthető mini játékot alkottunk, melyek megoldásához csupán ügyességre és jó taktikára van szükség. – El tudod juttatni a golyót a célba? – Fel tudsz építeni egy felhőkarcolót egy perc alatt? Első hallásra mind olyan egyszerűnek tűnik, de szigorú animátoraink stopperórával mérik az időt, és végén rá kell […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███
Számos kreatív, 1 perc alatt teljesíthető mini játékot alkottunk, melyek megoldásához csupán ügyességre és jó taktikára van szükség. – El tudod juttatni a golyót a célba? – Fel tudsz építeni egy felhőkarcolót egy perc alatt? Első hallásra mind olyan egyszerűnek tűnik, de szigorú animátoraink stopperórával mérik az időt, és végén rá kell döbbenni, hogy sokkal jobban kell iparkodni ha a legjobbak akarunk lenni!
A játékok az alábbi minijáték témakörök közül választhatók:
Forró krumpli / Golyó labirintus / Labda pattintás / Felhőkarcoló / Kódfejtés / Illatfelismerés / Levélfogó / Lakatnyitás / Mini curling / Western céllövölde és megannyi érdekes és a látszattal ellentétben, nem is olyan egyszerű játék.

 

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.