FUNNY XMAS hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███ Most minden a mókáról szól! Véget ért az év, lehet lazítani. Kiengedni a munkában felgyülemlett gőzt. Lazára venni ezt az estét. Váratlan és extrém megoldások, ötletek. Humoros Mikulások, vicces produkciók. Játék, buli, bolondozás nem is kell több. Kreatív meghívás: Zenélő képeslap. Hagyományos, kinyitható meghívó zenélő változatban. A postás pedig maga a Mikulás. ——-vagy——– Besurran a […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███

Most minden a mókáról szól! Véget ért az év, lehet lazítani. Kiengedni a munkában felgyülemlett gőzt. Lazára venni ezt az estét. Váratlan és extrém megoldások, ötletek. Humoros Mikulások, vicces produkciók. Játék, buli, bolondozás nem is kell több.

xy01

Kreatív meghívás:

Zenélő képeslap. Hagyományos, kinyitható meghívó zenélő változatban. A postás pedig maga a Mikulás.
——-vagy——–
Besurran a Mikulás! Figyelemfelhívó köremail, mert gyanús dolgokat találtak a biztonsági kamera képén. Ki tudott erről? Amennyiben van biztonsági kamera a cégnél, úgy annak egy részletébe belevágjuk a mikulást, aki pop-up támlákat felemelve tudat minden fontos információt. A kisfilmet zárt youtube láncon küldjük körbe.
——-vagy——–
Mikulások break show. Rövid flashmob az irodában. Mikulás jelmezes táncosok szórólapokon osztják ki a meghívót.

Mini site – regisztráció

Az összes meghívási javaslat mellé egy mini site létrehozását javasoljuk. Itt nem csak regisztrálhatnak, hanem interaktív szavazással például az este zene hangulatát is meghatározhatják a dolgozók.

xy02

Welcome:

Mikulás dzsembori a bejáratnál Fényfestett tuják, műanyag fenyők és rénszarvasok. A welkome térben Mikulás installációk és extrém Mikulás kiállítás élő szobrokkal. A vendégek között híres emberek mikulás ruhás alteregói.

Krampuszlányok. Világító pultoknál a mikulás segítői, csinos krampusz lányok végzik az elektronikus regisztrációt. Opcionálisan minden vendég egy mikulássapkát, rénszarvas, vagy krampusz szarv fejdíszt kap.

Adventi kalendárium regisztráció. A welcome ajándékot, bonbonokat és minden fontos dolgot a saját neve mögötti kis fakkban találják meg a vendégek. Keresgélés, izgalom, gyermeki öröm.

xy03

Dekoráció, térrendezés:

Színpad a terem végében, előtte körasztalok. Színpadháttér kivetítő, amin karácsonyi meghitt életképek futnak, köztük egy-egy vicces képpel, humoros ünnepi geggel. A falakon híres emberek nagyméretű mikulás portréi megvilágítva. Fényfüzérek és fényhálók. Az asztalokon rénszarvasos, krampuszos, mikulásos karácsonyi dekoráció.

Produkciók:

Közös céges kórus. Koreográfus és énektanár segítségével egy karácsonyi gospel számot tanulnak be a legbátrabb dolgozók, amit a céges bulin elő is adnak.

Mikulás kórus és tánckar. Karácsonyi dalok egyedi hangszerelésben és egyedi koreográfiával fűszerezve. Lehet, hogy a Mikulás a rúdon is jól mozog, esetleg nem is pocakos és a ruháit is ledobja? Csak a megrendelő szabhat határt a produkciónak.

Karácsonyi stand up. Karácsonyi történetek, vicces emberek. A legnépszerűbb humoristák közül válogathatnak. De gyorsan, mert az idő szorít!

xy04

Catering:

Mikulás a pult mögött. Felszolgálóink a catering és koktél pult mögött is világító karácsonyi nyakkendőben, rénszarvas fejdísszel, vagy funny kiegészítőkkel díszített ruhában várják a vendégeket. A koktélbárban igazi caribi mikulás hangulat.

Játékok, aktivitások

Pálinka alkoholy
Finom pálinka és társasjáték, kell ennél több a szórakozáshoz? Haladjunk végig a játéktáblán, válaszoljunk a kérdésekre, teljesítsük a feladatokat, állítsuk magunk mellé a szerencsét és jutalmunk a legfinomabb pálinkák lesznek. Játékunkban az is kiderül mennyire vagyunk jártasak az egyre divatosabb és kifinomultabb pálinka kultúrában.

X-mas Darts
Kvíz és Darts játék egyben, speciális karácsonyi kérdésekkel.

Húzzon egy kérdéskártyát és tippelje meg a választ. Találja el a táblán az ábráját a darts nyilakkal.
Amennyiben a tipp és a dobás is jó, duplázódik a pontszám.
Az elme és az ügyesség párbaja.

Karácsonyi Film Casino
Reszkessetek betörők és Karácsonyi ének. Mindenki látta már és karácsonykor biztos feltűnik valahol. Filmek amiket szeretünk, filmek amiket ismerünk, filmek amiket még nem is láttunk. Karácsony a filmiparban is nagy „ünnep”. Teszteljék filmes tudásukat egy pörgős kvízjátékban!

Retro italkóstoló
Bonbon Meggy, Császárkörte, Diólikőr, emlékszik még az ízükre? Annyira profi, hogy már illat alapján is ráismer ezekre? A régi idők emblematikus italait kell beazonosítani szín, illat és íz alapján. Jöjjön velünk egy kis mámorító időutazásra. Idézzük fel együtt mit is mértek anno a 80-as években a presszókban.

Ki kicsoda kicsiben
Családi albumok nézegetése közben mindannyian elgondolkoztunk már, kire is hasonlít egy-egy kisgyerek. Mi most híres emberek gyerek és fiatalkori képét gyűjtöttük össze. A mára híres színészek, sportolók, közéleti személyiségek már gyermekkorukban is viselték jellegzetes vonásaikat? Lehet hogy a labdát szorongató kisfiú nem is focista lett, hanem színész?

Karika-túra játék
Adott pár lelkes játékos és egy ügyes karikaturista. A híres emberek portréi a szemünk előtt készülnek el. A licit indul, ki tudja minél kevesebb részletből felismerni a személyt? Ez a gyorsaság és a jó megfigyelés játéka, hiszen a kép gyorsan elkészül.

Sör curling
Jég nélkül is lehet curling-ezni. Ebben a speciális játékban fa sörös kupákkal kell a curling szabályai szerint játszani és legközelebb jutni a legbelső körhöz. Várjuk az urakat!

Harc az idővel – karácsnyi egy perc és nyersz
Az egy perc és nyersz típusú játékok ünnepi változata. Arany dióval, piros almával és rengeteg ügyességi feladattal és az idővel, amit le kell győzni!

xy05

Alternatív programok:

Nem karácsonyi játékok szigete.
Ki mondta, hogy csak karácsonyi játékokkal lehet szórakozni? Klasszikus Wii és X-box játékok, szimulátorok, valamint Pókerklub 3 asztalnál.

Greenbox fotózás.
Közös fénykép a Mikulással. De a szituációt Önök találják ki.

Karaoke és DJ Mikulás show.
A buli csúcspontján elindul a hatalmas karaoke show. Miután mindenki kedvére kiszórakozta magát az aktivitásoknál, jöhet az éjszakába nyúló bulizás a Mikulás vezényletével.

xy06

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.