BOLDOG BÉKEIDŐK hétfő 19 október, 2015

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███   Koncepcióalkotás: A modern kor exkluzív kultúrája a századelő polgári miliőjében. Békebeli karácsonyi idillt teremtve, megidézzük a századelő, a 20-30-as évek hangulatát. Ánizs, fahéj és narancs illat, csillogó fények, meghitt, otthonos környezet! Kreatív meghívás: Egy igazi rikkancs az irodában! Korabeli újságcikket formáló meghívót visz ki egy sapkás kis rikkancs a cégéhez. Az újság hirdetés […]

<<<VISSZA A FŐMENÜHÖZ ███

 

Koncepcióalkotás:

A modern kor exkluzív kultúrája a századelő polgári miliőjében. Békebeli karácsonyi idillt teremtve, megidézzük a századelő, a 20-30-as évek hangulatát. Ánizs, fahéj és narancs illat, csillogó fények, meghitt, otthonos környezet!

02

Kreatív meghívás:

Egy igazi rikkancs az irodában! Korabeli újságcikket formáló meghívót visz ki egy sapkás kis rikkancs a cégéhez. Az újság hirdetés rovatában megadott jeligés hirdetésre kell online válaszolni. Ez maga a regisztráció.

-vagy-

Korhű borítékban vintage képeslap! Képeslap a postástól? Napjainkban már ritkák a képeslapok, de a századelőn ez még természetes volt. Így a meghívó is így érkezik. A regisztrációhoz felbélyegzett válaszborítékot biztosítunk. Az online regisztrációhoz és az eseménnyel kapcsolatos bővebb információk átadáshoz egy vintage hangulatú minisite dukál. A korhű köntös alatt a modern kor technikájával.

03

Welcome tér:

Időutazás napjainkból a 20-30-as évekbe. Mini kiállítás karácsonyi hangulatú képeslapokból, életképekből. Visszafelé haladunk az időben, a színes képektől a szépia barna képekig. Útközben egyre sokasodnak a karácsonyi fények.

Chaplin a vendégek között! Egy kis életképben utcarészletet rendezünk be. Kintornás zenél, robban a vaku és hírességek köszönnek ránk az „utcán”. (Híres színészek, ismert emberek alteregói vegyülnek az érkező vendégek közé.)

Forralt bor és sült gesztenye. A bejárat mellett kis faházakban forralt bort, puncsot, sült almát, forró sült tököt és gesztenyét kínálunk.

04

Regisztráció:

Adventi kalendárium regisztráció. Egy igazi gyerekkori izgalom érzése tér most vissza: Keresgélni a nevünket, kinyitni az ajtót és kivenni a welcome meglepetést. A fenyő alakú regisztrációs boxon a vendégek régiesített képei is megjelenhetnek.

Lakájok, inasok, szobalányok. A bejárattól a ruhatáron át a welcome falatokig a személyzet csíkos libériában és főkötőben fűszeres muffint és puncsot kínál.

05

Welcome aktivitás:

Belecsöppentünk a karácsonyi forgatagba! Az utcarészletben a cipőpucoló fiútól a programot osztogató rikkancson át a trafikárusig mindenki megjelenik. A szórakoztatásról a balckjack és itt a piros, hol a piros játékosok, a tömegből kilépő charlston és swing táncosok gondoskodnak. Életre kel az utca, a welcome tér.

06

Dekoráció, térrendezés:

Feltárulnak a karácsonyi szalon ajtajai! Bárzongorista a színpadon, csillogó karácsonyfa, narancs és fahéj illat. Lounge sarok thonet és biedermeier bútorokkal, perzsa utánzat szőnyeggel. Az asztalokon és a könyöklőkön vintage hangulatú dekoráció apró, finom díszekkel.
A karácsonyfán régi képeslapok és a dolgozók megbarnult képei, aranyszínűre fújt diók, piros almák és csipkedíszek.

Az ablakból a kertre látunk! Egyszerű, hármas osztású ablakelemekből alakítunk ki térdekorációt. Az ablaküvegekbe havas képeket, csipkedíszeket, fenyőágakat akasztunk és sok apró LED égővel világítjuk meg. A térbe lógatva elválasztó funkciót is betöltenek.

07

Esti produkció:

Bárzongorista kívánságműsor
A vendégek az előre kikészített „menüből” rendelhetnek slágereket a bárzongorista verseny győzteseitől. És egy vérbeli bárzongoristának lehetetlen nemlétezik!

Karácsonyi swing show
Michael Bubble legjobb magyar hangja és fergeteges tánc show a színpadon. Aki szeretne, maga is táncra perdülhet.

Karácsonyi koncert
Kívánságra a legjobb jazz énekesnők koncertjeiből válogathatnak. A meghitt hangulatú kiskoncerteknek igazi karácsonyi meglepetések.

08

Catering:

Karácsonyi szoaré
Egy igazi úri társaságban az estélyek és vacsorák előkelő társasági események voltak. Hosszú asztalok, ezüst evőeszközök és porcelán tálalóedények, nagy gyertyatartók. Az ételeket libériás inasok szolgálják fel. A menüben liba és a piros, cukrozott alma is szerepel. Az catering asztalon gyertyák és csipketerítő.

10
09

Játékok, aktivitások:

Pálinka alkoholy
Dobókocka, kérdéskártyák és jóféle pálinkák az asztalon.
Társasjáték a magyar pálinkák és pálinkakultúra körül, pálinkakóstolóval.

Tőkéstársak
Legyen Ön a legnagyobb tőkéstársunk!
Bor és borvidék ismereti kvízjáték, ahol tétre megy a játék. És jóféle borok kóstolása a cél.

Adventi Totó
Tudja honnan jön a Mikulás a hollandok szerint, vagy milyen egy hagyományosan terített lengyel karácsonyi asztal? És ki hozza az ajándékot az olasz gyerekeknek?
Egy pörgős tippjáték az európai népek adventi, mikulás és karácsonyi népszokásait és ételeit körüljárva.

Karácsonyi Film Casino
Nincs olyan év, hogy ne találkoznánk a Karácsonyi Énekkel, vagy egy-egy Télapós filmmel. De ha nem látjuk őket, akkor is rájövünk melyikről lehet szó? 22 film és rengeteg kérdés.

Illatfelismerő játék
Narancs, faháj, ánizs és szegfűszeg. A karácsonyi készülődés jellegzetes illatai. Ám ha az idő szorít, mindet felismerjük? Kvízjátékkal összekötött orrtúra invitáljuk.

11

Alternatív programok

Angol teaház
A Napsugár cukrászdában megállt az idő. Hosszú szoknyás, főkötős lányok kínálják a gőzölgő teakülönlegességeket. Tejjel és cukorral és persze a legjobb angol vajas teasüteménnyel.

Csoki manufaktúra
Narancsos vagy rózsaborsos? Ét vagy tejcsokoládé? Bármelyiket kipróbálhatja! Egy kis bonbon ajándékba. Természetesen mindenki a saját ízlése szerint.

„Fényképöregítés” és korhű fotózás
Hozza magával kedvenc képét és mi korhűen „megöregítjük”, vagy csak vegyen fel egy kalapot, vagy főkötőt és máris visszarepítjük egy kép erejéig a régmúlt időkbe. A kész kópiákat azonnal ki is nyomtatjuk.

Megtetszett ajánlatunk?
Személyre szabott ajánlatunkat kérje munkatársunktól!

Comments are closed.