OneRepublic koncert az Eventrend VIP Club programjaként hétfő 15 június, 2015

OneRepublic koncert az Eventrend VIP Club programjaként   Az Eventrend VIP Club rendezvénysorozat honlapjának készítését és kezelését, a szervezés, vendégregisztráció és helyszíni érkeztetést is cégünk végezte. Az Eventrend csoport tagjaként a Touche Event is meghívta partnereit a Budapest Aréna SKY Barba, hogy együtt bulizzuk végig a OneRepublic The Native Tour elnevezésű turnéjának Magyarországi fellépését. A […]

OneRepublic koncert az Eventrend VIP Club programjaként

 

Az Eventrend VIP Club rendezvénysorozat honlapjának készítését és kezelését, a szervezés, vendégregisztráció és helyszíni érkeztetést is cégünk végezte.
Az Eventrend csoport tagjaként a Touche Event is meghívta partnereit a Budapest Aréna SKY Barba, hogy együtt bulizzuk végig a OneRepublic The Native Tour elnevezésű turnéjának Magyarországi fellépését. A mostani eseményre 50 fővel regisztrálhatott cégcsoportunk, ahova 7 cég hívta meg üzleti partnereit. A SKY Bar exkluzív kialakítású étterméből nagyszerű rálátás nyílik az Arénában zajló eseményekre így valóban remek és látványos ügyfélpartit sikerült létrehozni.

Comments are closed.