Huber Group – 20 éves Jubileumi rendezvény kedd 09 június, 2015

20, színekben és élményekben gazdag év és új céglogó A fenti két gondolat köré épült a Huber Group Hungary partnertalálkozója a RAM Colosseumban június 2-án. A vendégeket pedig színes, koktélos regisztráció, könnyed jazz, a menedzsment „huberes” meglepetés tortája és egy laza nyáresti parti várta.   Az este szervezésének jogát cégcsoportos partnerünk, a Gála Eseményszervező nyerte. Az ő felkérésükre a Touche […]

20, színekben és élményekben gazdag év és új céglogó

A fenti két gondolat köré épült a Huber Group Hungary partnertalálkozója a RAM Colosseumban június 2-án. A vendégeket pedig színes, koktélos regisztráció, könnyed jazz, a menedzsment „huberes” meglepetés tortája és egy laza nyáresti parti várta.

 

Az este szervezésének jogát cégcsoportos partnerünk, a Gála Eseményszervező nyerte. Az ő felkérésükre a Touche Event végezte az rendezvény kreatív feladatinak kidolgozását, szervezését és lebonyolítását. A menedzsment könnyedségének köszönhetően a jubileumi kisfilm és a meglepetés születésnapi tortakészítést megörökítő videó is nagyon laza légkörben készült. A végeredmény őszinte és szókimondó lett, de stílusosan szólva „tűrte a nyomdafestéket”. Az eset külön színfoltja volt az ExperiDance társulat Én Leonardo, a fény születése című produkciójának erre az alkalomra átalakított előadása. Leonardo műalkotásai a greenbox fotókon is feltűntek. A legtöbben Mona Lisa portréjába jelentek meg.

 

Színes 20. születésnapot Huber!

torta

Comments are closed.