HBM – 20 éves jubileumi partnertalálkozó kedd 09 június, 2015

Franciásan könnyed nyári este   A HBM mélyépítő cég idén lett 20 éves. Ki gondolta volna, hogy ők alapozták meg több híres épületünket, hidunkat és metróállomásunkat is? Június 3-án, a Kopaszi-gáton, az Öbölházban tartott jubileumi partnertalálkozójukon pedig az ünnepi hangulatot alapoztuk meg. A Touche Event a rendezvény szervezésének jogát elnyert Gála Eseményszervező felkérésére és partnereként dolgozott az este kreatív […]

Franciásan könnyed nyári este

 

A HBM mélyépítő cég idén lett 20 éves. Ki gondolta volna, hogy ők alapozták meg több híres épületünket, hidunkat és metróállomásunkat is?
Június 3-án, a Kopaszi-gáton, az Öbölházban tartott jubileumi partnertalálkozójukon pedig az ünnepi hangulatot alapoztuk meg. A Touche Event a rendezvény szervezésének jogát elnyert Gála Eseményszervező felkérésére és partnereként dolgozott az este kreatív feladatainak kidolgozásán, előkészítésén és lebonyolításán.

 

Az elegáns, franciás színekbe öltözött parti könnyed nyáresti koktélozással indult. A vendégeket vacsora előtt és után is greenbox fotózással, valamint IQ Casino játékunk speciális, a HBM legemblematikusabb munkáit felvonultató játéktáblájával vártuk. A partnerek próbára tehették mennyire jártasak a születésnapos cég épületeinek kulisszái mögött.

 

A este hivatalosabb, ünnepi része a cég 20 éves kisfilmjével indult. Ehhez stábunkkal az ország több helyszínén forgattunk és egy pörgős videóvá gyúrtuk egybe. Az parti csúcspontja mégis a torta ceremónia volt. Ezt a jubileumi alkalomra írt és a partnerek által előadott HBM vers vezette fel. A videóra rögzített rövid produkciót a külföldi vendégeknek szinkrontolmács fordította. A vendégek az este folyamán különleges manufakturális sajtokat és francia párlatokat is kóstolhattak.

Comments are closed.