WestEnd királynők 2015 péntek 15 május, 2015

WestEnd Királynők! Május 9-én került megrendezésre a WestEnd fashion reality, a WestEnd Királynők döntője. A bevállalós, divatrajongó lányok az interneten jelentkezhettek a megmérettetésre. A verseny 3 elődöntős fordulóból és a döntőből állt. Az elődöntőkben a lányoknak tematikus szisztémával kellett összeválogatni a ruhákat a WestEnd, akcióba résztvevő üzleteiből. Minden kiválasztott jelentkezőről egy-egy kisfilmet készítettünk a vásárlás […]

WestEnd Királynők!

Május 9-én került megrendezésre a WestEnd fashion reality, a WestEnd Királynők döntője. A bevállalós, divatrajongó lányok az interneten jelentkezhettek a megmérettetésre. A verseny 3 elődöntős fordulóból és a döntőből állt. Az elődöntőkben a lányoknak tematikus szisztémával kellett összeválogatni a ruhákat a WestEnd, akcióba résztvevő üzleteiből. Minden kiválasztott jelentkezőről egy-egy kisfilmet készítettünk a vásárlás közben. A lányok mentora Magyarország egyik legnépszerűbb stylistja, Lakatos Márk volt. A királynő jelöltek a döntő előtti három kedden léptek a WestEnd Millennium udvarra épített piros pöttyös, retró stílusú kifutójára.

we királyn

Az elődöntők témakörei: az első randi, a fesztivál és az anyós látogatása voltak. Minden fordulóból 1-1 lányt a közönség szavazata segített tovább, 1-1 lányt pedig Márk juttatott a döntőbe.
A döntő napján a Joy napok színpadán lépett a közönség elé a 6 döntős lány, bemutatva saját tematikus kollekcióját. A verseny fődíja egy 2 fős wellness hétvége volt.

 

A kisfilmek gyártása, megvágása, feltöltése és a szavazás 3 hétig feszített tempóval folyt. A döntőben tabletes szavazással a WestEnd közönsége és a zsűri közösen döntötte el ki legyen a nyertes. A közel egy hónapos rendezvényfolyam nagy sikert aratott, a lányokról készült kisfilmjeinket megtekinthetitek a Youtube-on a WestEnd City Center csatornáján.

A királynő jelöltek bemutatkozó videókért, kattints ide!

Comments are closed.