Retro családi nap csütörtök 19 március, 2015

. Ajánlatunkban egy kipróbált és bevált lebonyolítási rendszert ajánlunk, amely mindenki számára biztosít aktív időtöltés – függetlenül attól, hogy fiatal, vagy középkorú, férfi, vagy nő, családos vagy egyedülálló. Az egész koncepció a szórakozási alternatívák szabad választásán alapul, viszont ezzel párhuzamosan megvalósul a csapatszellem, az „egy hajóban evezünk” érzése   Rendezvény ötletek Nagy beharangozó A cég […]

.

Ajánlatunkban egy kipróbált és bevált lebonyolítási rendszert ajánlunk, amely mindenki számára biztosít aktív időtöltés – függetlenül attól, hogy fiatal, vagy középkorú, férfi, vagy nő, családos vagy egyedülálló. Az egész koncepció a szórakozási alternatívák szabad választásán alapul, viszont ezzel párhuzamosan megvalósul a csapatszellem, az „egy hajóban evezünk” érzése

 

csík 3

Rendezvény ötletek

csík 3

Nagy beharangozó

A cég telephelyén belül már két héttel ez esemény előtt régi plakát stílusú megállítótáblák jelzik a közelgő eseményt. Egy jól felkészült ceremóniamester egy napra „beköltözik” a munkahelyre is és az érkező dolgozóknak tombolarésszel rendelkező jelentkezési lapot oszt. Ez a kis aktivitás rásegít az optimális vendéglétszámra és kiegészíti a központi kommunikációt.

Regisztráció

Ha nem vágyunk derékig, de még bokáig sem a vízbe, most akkor is lesz miért alaposan megtörölközni a nap végén. Vizes műanyag szőnyegcsúszdák, ádáz vízibomba harcok és vizes ügyességi játékok gondoskodnak róla, hogy akár a hátsó kertbe is Balatont varázsoljunk.

Dekor és látvány

Minden korosztálynak más és más a retro, hisz más és más személyes tapasztalatai vannak, így aztán a kétezres évek szilikon karszalagától, a 90-es évek kínos, színes ruháin át a 60-as évek farmotoros autobuszáig mindent megtalálunk. A fiatalok és felnőttek egyaránt tudnak számukra kedves tárgyakhoz emléket felidézni.

 

csík 3

Koncepció lehetőségek

csík 3
Egy jó koncepció nem csak megmozgatja a résztvevőket, hanem az utolsó másodpercig izgalmassá is teszi azt. Ha az első fél órában eldől a nyertes lőttek a motivációnak, lőttek a napunknak. Ezt küszöbölik ki a „Nagy finish” koncepcióink.

 

Építs tornyot

A csapatok a feladatok leküzdését követően kis fahasábokat kapnak. A nap folyamán ezeket a hasábokat kell gyűjteniük és ebből kell építeni olyan várat, amelyet elképzelnek. Egy célt határozunk meg, hogy csapatmunkában minél magasabb felépítményt hozzanak létre. Ez lehet piramis, gúla, henger. Minden csapat maga alkot stratégiát.

Tekerj a nyereményekért

A csapatok a feladatok leküzdését követően kis fahasábokat kapnak. A nap folyamán ezeket a hasábokat kell gyűjteniük és ebből kell építeni olyan várat, amelyet elképzelnek. Egy célt határozunk meg, hogy csapatmunkában minél magasabb felépítményt hozzanak létre. Ez lehet piramis, gúla, henger. Minden csapat maga alkot stratégiát.

csík 3

Javasolt aktivitások

csík 3

Klasszikus játékaink közül ajánljuk:

Egy cipőben | Cölöplabirintus | Fröccsöntés | Retro italkostoló | Twister | Ki kicsoda kicsiben | Meri vagy nem meri?

Egyéb napközbeni aktivitások:

Retro rekám, dal és italfelismerő
Hurka Gyurka, Skála kópé, MÜSZI. Mi a közös bennük? Természetesen mind régi, közismert reklámok emblematikus alakjai.  Tesztelje le tudását, vagy csak nosztalgiázzunk együtt retro hangulatban. Ugyan ez igaz a dalokra is, vajon ki hány dal refrénjét tudja fejből? A felnőttek kedvence a retro hármasból az italfelismrerő; Bonbon Meggy, Császárkörte, Diólikőr, emlékszik még az ízükre?

– Apamegőrző
A családfők kedvence. Sör curling, XXL csocsó, erőpróba játékok. A feleség csak „leteszi” férjét és biztos lehet benne, hogy nap végén is ott találja.

Comments are closed.