Különleges sportok csütörtök 19 március, 2015

. Kicsit többet szeretne kihozni egy szabadtéri programból, mint eltölteni egy napot a szabad ég alatt. Több adrenalint, nagyobb durranást, izgalmasabb programokat? Különleges sportokat tartalmazó programunk önnek készült!   Koncepció lehetőségek Nagy durranás A vadászat és változatos fegyverarzenál ősidők óta az emberiség része. Koncepciónkban ki is próbáljuk őket szépen sorban, a csúzlizástól kezdve az agyaggalamb […]

.

Kicsit többet szeretne kihozni egy szabadtéri programból, mint eltölteni egy napot a szabad ég alatt. Több adrenalint, nagyobb durranást, izgalmasabb programokat? Különleges sportokat tartalmazó programunk önnek készült!

 

csík5

Koncepció lehetőségek

csík5

Nagy durranás

A vadászat és változatos fegyverarzenál ősidők óta az emberiség része. Koncepciónkban ki is próbáljuk őket szépen sorban, a csúzlizástól kezdve az agyaggalamb lövészeten át a lézerfegyverekig. A nap végét pedig levezetjük, egy kis golfkocsis paintball mérkőzéssel, amiben a a napi teljesítmény alapján gyűjtött paintball golyó mennyiséggel folyik a csata. Igazi bevállalós napi program, ahol garantáltan egy pillanatig sem lankad a figyelem.

 

Aktív X

A foci, frizbee remek  kültéri sport. Lenne… De nem az aktív X szinthez! Ennél több adrenalint vált ki a hevederes trambulin, a félelmetes Zorb, de az élőcsocsó vagy a felfújható sportpályás lábfoci is remek és mozgalmas kikapcsolódás egy nyári délután.

csík5

Program elemek

csík5
Egész biztos, hogy ilyen programok mellett nem lehet unatkozni. Lendületes, pezsgő sportnap ahol nem a logikai érzéké a főszerep, csak is a kitartásé és kíváncsiságé.

Mini olimpia

Mint minden sportot a legkülönösebb aktivitásokat is lehet versenyeztetni. A versenyzők egyéni vagy csapatos versenyszámokban mérik össze képességeiket a játékok során. Mint egy igazi olimpián itt is felcsendül az indulók által választott csapat-himnusz és a nap vége látványos díj átadó ceremóniával zárul.

 

csík5

Javasolt aktivitások

csík5

Klasszikus játékaink közül ajánljuk:

Egy cipőben | Cölöplabirintus | Fröccsöntés | Gólyalábas kaland

Egyéb napközbeni aktivitások:

– Túlsúlyos szumóbirkózás
Két versenyző egymással szemben áll egy falatnyi körben, hatalmas szivacsruhában. Aki kilöki ellenfelét a körből elnyeri a japán büszkeség zászlaját.

– Időzített vízi bomba
Az adrenalin fokozásra legjobb megoldás, mikor az események katalizátorát nem tudjuk befolyásolni. A játékosok igyekeznek átjuttatni egy szerkezetet az akadálypályán, de minél gyorsabban, még mielőtt kidurran és robban a vízibomba.

 

 

 

 

 

Comments are closed.